• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye büyük bir engeli atlatacak
04 Ağustos 2010 Çarşamba 16:02

'Türkiye büyük bir engeli atlatacak'

Yaklaşan referandum öncesi destek turlarına devam eden Ak Parti Karatay İlçe teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Konya Milletvekili Sami Güçlü, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal ve yönetim kurulu üyelerinin sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdikleri ziyarette 12 Eylül’de yapılacak olan Referandum hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Referandum sürecinde sivil toplum kuruluşlarının çok önemli bir rolünün olduğunu dile getiren Ak Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü; demokrasiden ve özgürlükten yana Türkiye’nin temel sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağı Anayasa değişikliğine ilişkin yapılacak referandum öncesi desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Ziyarette Ak Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü ve beraberindeki heyet ayrıca 2010 yılında Türkiye’nin demokratikleşme mücadelesinde bu referandumla büyük bir engeli atlama hazırlığında bulunduğunu da ifade etti.

Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ise yaptıkları konuşmada Referandumda Evet’ten yana olduklarını ve halkın gerçekleşecek bu referandumu, gerekli haklarının alınması noktasında önemli bir adım olarak değerlendirmesi gerektiğini vurguladılar.

 

 

 

 

 

  

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA