• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Türkiye 13 Eylül sabahına bambaşka uyanacak
24 Ağustos 2010 Salı 16:48

'Türkiye 13 Eylül sabahına bambaşka uyanacak'

Referandum hazırlıklarını sürdüren AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konyanın çeşitli bölgelerine yaptığı ziyaret program ve etkinlikler ile Konyanın önemli yerlerine kurduğu Demokrasi Çadırları ile de
Özellikle iftar sonralarından sahura kadar büyük ilgi gören Demokrasi Çadırları adeta ziyaretçi akınına uğruyor.
Zafer Alanı’nda AK Parti Konya İl Kadın Kolları tarafından kurulan Demokrasi Çadırı’nın dün geceki konukları arasında ise AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek vardı.
Orhan Erdem: “Türkiye 13 Eylül sabahına bambaşka uyanacak”
Çadırda AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Erdal ile çadır görevlileri tarafından ağırlanan AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, çadırı gezerek yetkililerinden bilgi aldı. AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, yapılan tüm çalışmalardan dolayı il kadın kollarına teşekkür ederek, bu tür çalışmaların Türkiye’nin geleceği ve kaderinde büyük rol oynayacağının altını çizdi. Erdem; “Biliyorsunuz 12 Eylül’de Türkiye’nin kaderi oylanacak. Bu Türkiye için önemli bir fırsat. Bunun en iyi şekilde değerlendirilebilmesi ve halkın yararına döndürülebilmesi için herkese büyük görevler düşüyor. Sizler de evinizi işinizi eşinizi bırakarak burada duruyor, halkımızı bilgilendiriyorsunuz. Bunlar unutulmayacaktır. Halkın kalbinde yer edecek çalışmalar bunlar. İnşallah 13 Eylül’de Türkiye bambaşka güzel bir sabaha uyanacak” ifadelerini kullandı.
Tahir Akyürek; “Fedakâr çalışmalarınız unutulmayacak”
“Demokrasi Elçilerimiz ile Demokrasi Çadırlarımız ile Türkiye’ye demokrasi gelecek” diyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, günlerinin çoğunu Türkiye’nin geleceğine katkı sağlamaya adayan çadır yetkililerine ve gönüllülerine teşekkür etti. Yapılan çalışmaların karşılığının 12 Eylül’de mutlaka alınacağını belirten Başkan Akyürek; “Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin yaptığı çalışma ve fedakârlıklarla Türkiye daha demokratik daha özgür bir ülke olacak. İnşallah 12 Eylül’de başta Konyalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Türkiye Anayasa Değişiklik Paketi’ne ‘Evet’ diyecek” ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA