• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları
08 Temmuz 2022 Cuma 12:10

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

 

Turkcell’in bedava internet kampanyaları ve yeni çıkan bütün kampanyaları aboneler tarafından son derece ilgi gördü. Turkcell 2022 senesinde de ücretsiz internete girebilmenize olanak tanıyıp cazip kampanyaları ile gündemde yer alıyor. İnternette bol bol vakit geçirmekten hoşlanmayan kimdir. Herkesin yoğun bir talep göstermiş olduğu Turkcell bedava internet paketleri arasında 5 GB ücretsiz internet bile bulunuyor. Turkcell koronavirüs sebebi ile işsiz kalan iş yeri kapanan kişilere tam destek kampanyasını sunmuştur. 6 ay boyunca uygun fiyatlara 4 hafta geçerli 7 GB internet her yöne 1000 dakika ve 250 mesaj içeren tam destek paketini almak için dijital operatör üzerinden taleplerinizi iletmeniz gerekir.

Turkcell Yeni Hat Taşıyana İnternet Hediyesi     

Turkcell bedava internet kampanyaları aboneleri için devam ediyor. Turkcell hat kullanımı yaygınlaştırmayı amaçlamak için yeni hat alan abonelere 5 GB internet hediyesi veriyor. Üstelik sunulmuş olan bu kampanyadan kolaylıkla yararlanabilmeniz için bu kampanyanın devamlılığı sürdürülüyor. Yeni hat hediyenizi hemen kullanmak istiyorsanız hattınız açıldığı andan itibaren akıllı cihazınızın mesajlaşma bölümüne girerek hat hediyesi 5 GB yazıp 20 20'ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Bu şekilde sonraki yapacağınız tüm 25 TL ve üstü yüklemelerinizde 3 ay boyunca geçerli olan 5 GB bedava internet kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Yaşam koşullarını bu şekilde daha iyi sürdürebilirsiniz.

Turkcell Şansa Reklam Tıkla Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell şansa reklam tıkla kampanyası ile internet siteleri üzerinden ya da sosyal medya gördüğünüz Turkcell şansa reklamlarını tıklayarak bedava 1 GB ve 2 GB internet kazanma şansınız bulunuyor. Turkcell bedava internet kampanyaları reklamlarına tıkladığınızda karşınıza çıkan 6 tane emocan'dan birini tıklayarak bedava internet kazanabilirsiniz. Şansa tıkla reklamlarını haftada bir kere tıklayarak hediye internet kazanma şansınız vardır.

Yılsonuna kadar geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak isteyen faturasız hat sahipleri kredi kartları ile hemen TL yüklemeleri yeterli olacaktır. Turkcell bedava internet kazanma için katılabileceğiniz pek çok kampanya bulunuyor. Bu konuda kaliteli bilgi almak için www.bedavainternetkampanyaları.com sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA