• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Türk lirasını itibarlı kılabilme adına çalışacağız”
28 Şubat 2019 Perşembe 13:09

“Türk lirasını itibarlı kılabilme adına çalışacağız”

TÜMSİAD Konya ŞubesiYönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında konuşan Başkan Serçe,Türk liramızı itibarlı kılabilme, faiz kıskacından uzak tutabilme adına,ticari hayatımızı olabildiğince sağlıklı bir zeminde tutacağız” dedi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Konya Şubesi ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında konuşan Başkan Serçe, “Yeni pazarlar ve güvenilir limanlar düzleminde, Türk liramızı itibarlı kılabilme, faiz kıskacından uzak tutabilme adına gece gündüz işbirliğine açık olacak, ticari hayatımızı olabildiğince sağlıklı bir zeminde tutacağız” dedi.

tummm.jpg

Serçe, TÜMSİAD, Kadim medeniyetimizden aldığı güçle emeğin, alın terinin simgesi yerli ve milli büyük Türkiye idealinde üretmeye ve ülkemize hizmet etmeye çalışan, erdemli ve ahlaklı iş adamlarının sesidir diyerek, “Bu anlayıştan hareketle; hak ve adaleti savunarak yüksek ahlaki değerlere sahip, girişimci, yeniliğe açık ve kendini geliştirebilen bir yapıyı canlı tutmak istiyoruz. Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak için, iyi bir ticari network ile katma değeri yüksek üretime öncülük etmek arzusundayız. Amacımız sektörel sorunlara çözüm üretmek, yatırım alanlarının geliştirilmesi, Kobilerin rekabet gücünün, ihracatın ve istihdamın artırılması olacaktır. Yeni pazarlar ve güvenilir limanlar düzleminde, Türk liramızı itibarlı kılabilme, faiz kıskacından uzak tutabilme adına gece gündüz işbirliğine açık olacak, ticari hayatımızı olabildiğince sağlıklı bir zeminde tutacağız. Heyecanımızı ve enerjimizi hedeflerimiz doğrultusunda seferber etmek en önemli sermayemiz olurken, bizleri gelenekten geleceğe taşıyan değerlerimiz de en büyük potansiyelimiz olacaktır” diye konuştu.

“28 ŞUBAT TARİHE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇMİŞTİR”

28 Şubat’ın açtığı yaralara da değinen Serçe, “22. Seneyi devriyesinde 28 Şubat postmodern darbe sürecine ilişkin bir parantez açmak istiyorum; Ülkemizin yakın siyasi tarihine kara bir leke olarak geçen 28 Şubat, insanımıza sancılı bir süreç yaşatmış, çok yönlü mağduriyetlere yol açarak travmalara neden olmuştur. Demokrasi yolculuğumuza çomak sokmak isteyenler etkisinin bin yıl süreceğini belirterek geleceğimizi ipotek altına almaya çalışmışlardır, ne var ki halka rağmen halk için anlayışının tutmadığı ve tutmayacağı gerçeği ile yüzleşmek zorunda kalmışlardır. Böylece Milletimize dikte edilmeye çalışılan vesayet kurgusu ve tuzakları bozulmuştur. Hülasa; Türkiye’miz önemli bir imtihanın daha üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bu tavrımızda göstermiştir ki, birlikte daha güçlüyüz ve yarınlarımızdan daha umutluyuz. Bu vesile ile o dönem demokrasi  mücadelesinde gösterdiği direnç ve duruşu ile savunan adam olarak tarihe geçen merhum Necmettin Erbakan hocamızı da rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

tumsiadd.jpg

TÜMSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; Ahmet Serçe  (Başkan), Mehmet Bilgeç, Uğur Erdoğmuş, Ferhat Özkan, Mehmet Erdemli, Mehmet Uzundemir, Talat Akpınar, Mehmet Şimşek, Ali Rıza Özger, Mehmet Emin Büyükbayram, Ahmet Baki Nalvuran, Sabit Esen, Abdullah Işık, Mevlüt Yıldırım, Recep Kardaş, Mehmet Bircan, Metin Uysal, Süleyman Hilmi Battal Ve Ali Bulut Eryiğit.

YİĞİT BERKAY ÇOPUR/YENİ HABER GAZETESİ

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA