• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tümerden çizmeli madenciye büyük destek!
17 Mayıs 2014 Cumartesi 11:36

Tümer'den 'çizmeli madenciye' büyük destek!

Kendisi de bir madencinin oğlu olan eski futbolcu Tümer Metin, 'Çizmem sedyeyi kirletmesin' diyen madencinin borcunu üstlendi.

Bir televizyon programına telefonla bağlanan Tümer Metin, anlattıklarıyla izleyiciyi gözyaşlarına boğdu.

Zonguldak-Kozlu'da yaşayan maden işçisi bir babanın oğlu olduğunu belirten eski futbolcu, çocukluk yıllarından bahsederken babasını her sabah evden helalliğini alarak uğurladıklarını anlattı.

1983 yılında Kozlu'da meydana gelen grizu patlamasının ardından yıllarca burnuna yanık et kokusunun geldiğini ifade eden Metin, Soma faciasıyla birlikte bu travmasının yeniden canlandığını da söyledi.

Madencinin borcunu üstlendi

Madenden yaralı kurtulduktan sonra sedye kirlenmesin diye çizmesini çıkarmak isteyen madenci Murat Yalçın da yayına telefona bağlandı. Ev borcu olduğu için yeniden madene girip çalışmak zorunda olduğunu söyleyen Yalçın, program sunucularının ısrarına rağmen ne kadar borcu olduğunu açıklamadı ve yardım teklifini de "Allah razı olsun" diyerek reddetti.

Tümer Metin, program sonunda Yalçın'ı cep telefonundan aradı. "Artık Murat kardeşimin borcu yoktur" diyen Metin'in, Yalçın'ın ev borcunu üstlendiği öğrenildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA