• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜBİTAK proje yarışması bölge birincileri Gürsoy’u ziyaret etti
29 Nisan 2016 Cuma 14:54

TÜBİTAK proje yarışması bölge birincileri Gürsoy’u ziyaret etti

TÜBİTAK 47. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge birincileri olan Meram Zeki Özdemir Anadolu Lisesi öğrencileri Mehmet ÖZTÜRK, Enes ÖZDEMİR, Muhammet EFE ve Mevlüt Furkan DEMİR, danışman öğretmenleri ile birlikte Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY'u makamında ziyaret etti.

Mehmet ÖZTÜRK ve Enes ÖZDEMİR adlı öğrencilerin yürüttüğü, danışman öğretmenliğini Enver EKİNCİ’nin yaptığı “Pinpon Sektirerek Dikkat Geliştirme: Deneysel Çalışma” adlı proje ve Muhammet EFE ve Mevlüt Furkan DEMİR’in yürüttüğü, danışman öğretmenliğini Ömer ÇELİK’in yaptığı “E- Sorun” adlı projeler, Konya’yı 01-06 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Final sergisinde temsil edeceklerdir.

İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder GÜRSOY, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TÜBİTAK kapsamında düzenlenen bu yarışmalarda bölge birincileri olan öğrencileri, öğrencilerin çalışmalarında danışmanlık vazifesini yürüten öğretmenler ve okul müdürünü tebrik etti. Ankara’da yapılacak olan Türkiye finalinde de başarılar dileyen GÜRSOY, bölge birincisi öğrencilere ve danışman öğretmenlere hediye takdiminde bulundu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA