• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TTNETden 4 büyük paket
30 Kasım 2010 Salı 16:32

TTNET'den 4 büyük paket

TTNET, 4 büyüklerin taraftarlarına internet paketi çıkardı

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısınaUlaştırma Bakanı Binaali Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanı AzizYıldırım, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener vedavetlilerin katıldı. Taraftarlar internete, KartalNET, FenerNET, GsNETve TrabzonNET hatlarından bağlanabilecekler ve takımlarının kuruluş yılı kadar ücretsiz wifi dakikaları kazanacakları açıklandı.

BAŞKANLAR, TARAFTARLARINI KENDİ PAKETLERİNE ÇAĞIRDI

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, büyük kulüplerlerekabet edebilmek için sponsorların önemine dikkat çekerek, "BeşiktaşKulübü olarak hedefimiz sportif başarı önemli yer almaktır. Bununyanında vizyon ve amaçlarımızı taraftarlarımızla paylaşmaktır. Biz kulüp olarak sponsorları başımızın üzerinde taşıyoruz. Dünkü izlediğimizBarcelona ile rekabet edebilmek için sponsorlara büyük desteğeihtiyacımız var. Beşiktaşlı taraftarları KartalNET'e bekliyoruz. İlketapta 2 milyon aboneyi bekliyoruz." diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da, sportif başarınıngelmesi için finansal anlamda güçlü olmanın önemine değindi. Yıldırım,"12 yıllık yönetimimde çok değişik sportif başarılara imza attık. GSMoperatörü AVEA ile FenerCELL'i hayatı geçerdik. 4 büyük kulübü bir araya getirdiği için TTNET'e teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız aldıklarıhizmeti FenerNET'e geçirsinler." dedi.

Galatasaray Kulubü Başkanı Adnan Polat da, güzel bir projeyihayata geçirenlere teşekkür ederek, "Şu anda 35 milyon kişi internetkullanıyor. 2020 yılında insanların ömrünün yarısı net başında geçecek.Spor kulüplerinin büyük takımlarla rekabet etmesi için güzel bir projebaşlatıldı. Taraftarlarımız kendilerine hiç bir ekonomik yük getirmedenkullandıkları hizmeti GsNET'e taşıyabilecekler. Böyle yapılarak bizlereekonomik destek sağlanacaktır. Kulüplerde ekonomik istikrar sağlanırsasportif başarılar gelecektir." şeklinde konuştu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, TrabzonNET'e taraftarlarınınbüyük ilgi göstereceğini kaydererek, "Taraftarlarımız TrabzonNET'egeçerse kulübümüz sağlıklı gelire kavuşacaktır. Trabzonlununinternetinin rengi Bordo-mavi olacaktır" diye konuştu. 4 büyük kulübünsporcuları da, internet hizmetinin tanıtımında yer aldı.

Öte yandan program içinde kulüp başkanlarının sorularıcevaplandıracağı açıklanmasına rağmen 4 kulübün başkanı, Bakan BinaliYıldırım ile bir oda da özel bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonrakulüp başkanları, kendi standların önünde poz verdikten sonra her hangibir açıklama yapmadan ayrıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA