• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRTden Stara ilginç mesaj: O gemi neden gelmedi?
15 Ocak 2014 Çarşamba 09:21

TRT'den Star'a ilginç mesaj: O gemi neden gelmedi?

Leyla ile Mecnun'u düşük reytinge rağmen 103 bölüm yayınlayan TRT'den, Star TV'ye ve TRT'yi eleştirenlere çok ilginç mesaj...
TRT 1'in Twitter'daki resmi hesabında bugün çok enteresan ve manidar bir mesaj yayınlandı.
 
Ben de Özledim dizisinin l3. bölümde yayından kaldırılması üzerine yayınlanan mesajda, İsmail Abi'nin fotoğrafı yer aldı, "o gemi niye gelmedi?" şeklinde de manidar bir soru soruldu.
 
O MESAJDA TRT 1 TV ŞÖYLE DİYOR:
 
O GEMİ NEDEN GELMEDİ?
TRT1'de, 103 bölüm yoğun mesai harcanarak, takipçilerimizin de büyük katkıları ve özverileriyle meydana gelen FENOMEN algısına sahip çıkmak, göründüğü kadar kolay değilmiş!
 
103 bölüm boyunca zor piyasa şartlarına ve düşük ratinglere rağmen, yoğun emek ve özveri ile işe ve kaliteye inanarak devam ettiğimiz “Leyla ile Mecnun” dizisinin kaldırılmasına dönemin şartları nedeniyle yoğun tepki gösterilmişti. Hatta bu tepkiler, iyi niyetle tam 103 bölüm boyunca bu işin arkasında duran kanalımıza yönelik adeta bir linç kampanyasına dönüşmüştü.
 
Ancak görüldüğü üzere aynı piyasa şartları, derdi TRT1'in uzun bir süreç boyunca oluşturduğu sosyal medya kitlesini devşirmek olanların, amaçlarına ulaşamayınca kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını da ortaya koymuş oldu.
 
Ayrıca yaptığı açıklamalarla kurumumuzu hedef tahtasına oturtmaya çalışanların bugün neler diyeceğini merak etmekteyiz.
İsmail Abi'miz; 103 bölüm boyunca oluşturulan bağı 13 bölüm görse hepinizin ağzını burnunu kırardı. Kulpu kırık çaydanlıkları sizi, hepiniz Sarkozy'siniz!..
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA