• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tropikal Kelebek Bahçesi bayramın 3. günü açık olacak
11 Eylül 2016 Pazar 19:11

Tropikal Kelebek Bahçesi bayramın 3. günü açık olacak

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesinin prestijli eserlerinden Kelebekler Vadisi Parkı, içerisinde bulunan farklı gezi ve eğlence alanlarıyla şehrin cazibe merkezi oldu.

Ayda 40 bin ziyaretçi alan Tropikal Kelebek Bahçesiyle, Türkiye ve Konya'da ilk olan Selçuklu Çiçek Bahçesiyle, yine Konya'da ilk olan Macera Kulesiyle Kelebekler Vadisi Parkına, yerli ve yabancı turistlerle birlikte yerel ziyaretçilerde büyük ilgi gösteriyor.

Bayramın 3. günü açık

Çocukların doğal yaşamı izleme imkanı bulduğu, ziyaretçilerin yaratılış mucizelerine şahitlik ettikleri ve Konya turizmine katma değer sağlayan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ziyaretçilerin akınına uğruyor. Şehir içi ziyaretçilerin yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ayda 40 bin ziyaretçiye ulaştı. Bahçe, pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 10.00-18.30 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. Kurban Bayramında da şehir dışından gelecek misafirler düşünülerek Konya Tropikal Kelebek Bahçesi Bayramın 3. Günü (14 Eylül Çarşamba) ziyarete açılacak.

15 Temmuz Milli İrade Zaferi fotoğraf sergisi ziyaretçilerini bekliyor

Tropikal Kelebek Bahçesi, Selçuklu Çiçek Bahçesi ve Macera Kulesi ile uzun bayram tatilinde ziyaretçilerin vazgeçilmez adresi olacak Kelebekler Vadisi Parkı, "15 Temmuz Milli İrade Zaferi" fotoğraf sergisine de ev sahipliği yapıyor. 15 Temmuz'da Paralel Devlet Yapılanması FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimine birlik ve beraberlik içerisinde karşı koyan asil Türk milletinin kahramanlık destanını anlatan fotoğraf sergisi ziyaretçilerini bekliyor. Fotoğraf sergisi, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve Türkiye genelinde demokrasi nöbetlerinde fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerden oluşuyor. 15 Temmuz Milli İrade Zaferi fotoğraf sergisi önümüzdeki günlerde şehrin farklı bölgelerinde sergilenmeye devam edecek.

 

Tropikal Kelebek Bahçesi bayramın 3. günü açık olacak

Tropikal Kelebek Bahçesi bayramın 3. günü açık olacak

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA