• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Transferlerimiz devam edecek
17 Ocak 2011 Pazartesi 12:48

'Transferlerimiz devam edecek'

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, bir dönem Real Madrid forması da giyen Alvaro Perez Mejia'yı transfer ederek kadroyu güçlendirdiklerini, transferlerin devam edeceğini belirtti.
     Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, bir dönem Real Madrid forması da giyen Alvaro Perez Mejia'yı transfer ederek kadroyu güçlendirdiklerini, transferlerin devam edeceğini belirtti.
     Karapınar, Karatay Tevfik Lav Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk yarıda beklentilerin gerisinde kaldıklarını, ikinci devre daha başarılı olmak adına çalışmaların devam ettiğini söyledi.
     Son transferlerle güçlenen Konyaspor'un ligin ikinci devresinde kendisine yakışan futbolu oynayacağını vurgulayan Karapınar, şunları kaydetti:
     ''İkinci yarıya bilindiği gibi Belek'te yaptığımız kamp ile hazırlandık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Artık lig öncesi son haftaya girdik. İç sahada oynayacağımız Bursaspor maçı ile sezonun ikinci devresine başlayacağız. Takıma yeni transferler katılıyor, katılmaya da devam edecek. Sezonun ikinci yarısı çok zor geçecek. Bu zorluğu kaldıracak kadroyu oluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Son olarak daha önce Real Madrid forması da giyen ve Fransa 1. Lig takımlarından Arles'de oynayan İspanyol defans oyuncusu Alvaro Perez Mejia'yı kadromuza dahil ettik. Transferlerimiz devam edecek. Amacımız ikinci devrede Konyaspor'u korkulu rüya görmekten uzaklaştırıp istenilen seviyeye getirebilmek. İnşallah bunu başaracağız.''
     Karapınar, ligin ikinci devresinde taraftarlara iyi bir Konyaspor izlettirmek istediklerini sözlerine ekledi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA