• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Transfer müjdesi yenilgi sonrası geldi
19 Aralık 2010 Pazar 19:13

Transfer müjdesi yenilgi sonrası geldi

Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan; 'İkinci yarıda en az 7 tane oyuncu transfer edeceğiz' dedi.. İşte maç sonu değerlendirmeler..
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Konyaspor İle deplasmanda karşı karşıya gelen Galatasaray, 81. dakikada Anıl'ın kaydettiği golle maçı kazanarak ligin ilk yarısını 3 puanla kapattı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takım olarak son haftalarda ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini dile getirerek, "Ligin 5. ve 6. haftasından sonra benim hedefim ligden kopmamak ve çok altlarda olup yukarıdakilerle puan farkını artırmamaktı. Bu olsaydı ligin ilk yarısı havlu atabilirdik. Biz bu korkuyu ilk yarı yaşamadık. Geçtiğimiz 2 hafta önemli fırsatları kaçırdık. Ligi, potanın çok üzerinde tamamlayabilirdik ama olmadı. Bugün ilk yarı Galatasaray'la başa baş oynadık. İkinci yarı ise Galatasaray'ın takım gücü bizimkilerden daha üstündü. Benim takımım yoruldu. Bu nedenle iki pas yapamadık. Zaman zaman kenarları iyi kullanmak istedik ama muvaffak olamadık. Her zaman dediğim gibi santrafor eksikliği nedeniyle top bizde kalamadı. Kaybettiğimiz toplar dengesiz yakalanmamamıza neden oluyor. Galatasaray defansımızın açıklarından yararlandı ve golü buldu. Galatasaray, bizden daha güçlü bir takım. Benim oyuncularım da ellerinden geldiği kadar oynadı. İkinci yarı yapacağımız transferle takımı güçlendireceğiz" dedi.

İkinci yarı en az 7 tane yeni transfer yapacaklarını ifade eden Ziya Doğan, "ilk yarı transfer yapma şansımız yoktu çünkü lige en geç katılan takım bizdik. Buna göre bir takım kurduk. Daha fazla oyuncu da gönderebilirim. Birazdan yönetim kuruluyla transferler konusunda çalışmalara başlayacağız. İkinci yarı daha güçlü bir Konyaspor izletmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

HAGİ: "BUGÜN İYİ BİR MAÇ ÇIKARDIK VE 3 PUANI ALDIK"


Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi ise önemli bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Bugün iyi bir maç çıkardık ve 3 puanı aldık. Deplasman maçlarında daha iyi oynuyoruz. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Bu maçı kazanmayı çok istiyorlardı. Bugün oyuncularımın kalitesini beğendim. Bazı oyuncularım değişik mevkilerde oynamasına rağmen ellerinden geleni yaptılar. Önemli bir 3 puan aldık. Bu benim için herkes için önemli bir 3 puandı" dedi.

Arda'nın kadroya alınmaması ile ilgili soruya Hagi, "Arda çok yorgundu ve ameliyat olmuştu. Onunla konuştum ve ona anlayış gösterdim. Yaptığımız konuşma neticesi bugün buraya gelmemesi kararını aldık. Arda çok iyi yolda ve takımın ona ihtiyacı var. Benim için bütün maçlar önemlidir. Bulunduğumuz durumda ligde kupada bizim için önemli. Zirve ile aramızda 8-9 puan fark var. Biz ikinci yarı bu farkı kapatmak istiyoruz. İkinci devre ortada olan çok puan var. İkinci yarıya iyi başlamamız için bu 3 puan önemliydi" şeklinde konuştu.

Konyasporlu Oyuncu Grajciar, güçlü bir takıma karşı oynadıklarını ve ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu ve maçı kazanamadıkları için üzgün olduğunu ifade etti. Genç oyuncu Eser ise ligin son maçını kendi seyircileri önünde mağlup kapatmanın üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek, ikinci yarı daha bir Konyaspor olacaklarını söyledi.

Galatasaray'da ilk oynadığı maçta takımına 3 puanı getiren golü atan Anıl, "Bu benim Galatasaray takımında ilk resmi maçımdı ve bu maçta takımıma 3 puanı kazandıran golü atmanın onurunu yaşıyorum. Hafta boyunca çalışmalar yaptık. Maç öncesi yaptığımız konuşmada hocamın bana maçta görev vereceğini anladım. Biraz heyecanlıydım ancak ağabeylerim bu heyecanımı yatıştırdı. Mutluyum" dedi.

Sarı kırmızılı oyuncu Gökhan zan ise ilk yarıyı Galatasaray'a yakışmayan bir yerde bitirdiklerini vurgulayarak, "İkinci yarı uzun ve önümüzde çok maç var. Önemli olan ikinci yarıda birlik ve beraberlik içinde bütünleşerek ve taraftarımızın desteğiyle deplasmanda oynadığımız gibi içerdeki maçlarımızı da iyi oynamak ve Galatasaray'ı hak ettiği yere getirmek. En azından Avrupa Kupası'na katılmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA