• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRAFİKTE SATIRLI YOL VERME KAVGASI
05 Haziran 2014 Perşembe 08:50

TRAFİKTE SATIRLI YOL VERME KAVGASI

Konya’da seyir halindeyken otomobil ve ekmek yüklü kamyonet sürücüleri arasında çıkan trafikte yol verme kavgasında bir kişi satırla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Karaman Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ekmek yüklü S.T. idaresindeki 42 SR 963 plakalı kamyonet sürücüsü ile 22 yaşındaki M.C. yönetimindeki 42 HS 334 plakalı otomobil sürücüsü arasında aynı istikamete doğru seyir halindeyken yol verme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine yol kenarına park eden S.T. kamyonette bulunan satırı alarak aşağıya indi. Hemen arkasına duran otomobil sürücüsü M.C. ve arkadaşı 35 yaşındaki A.A. aşağıya inerek kamyonet sürücüsü S.T. ile kavga etmeye başladı. Kavga sırasında kamyonet sürücüsü S.T'nin elindeki satırı almak isteyen A.A. elinden ve kolundan hafif şekilde yaralandı. Kavgayı gören vatandaşlar polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri olaya müdahale ederek kavgaya karışan üç kişiyi etkisiz hale getirdi. Kavgada yaralanan A.A’ya müdahale edilmesi için polis sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralı A.A. ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hastanede yapılan tedavisinden sonra polis tarafından A.A. ile birlikte kavgaya karışan kamyonet sürücüsü S.T. ve otomobil sürücüsü M.C. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA