• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Trabzonspor şokta..
14 Mart 2011 Pazartesi 16:02

Trabzonspor şokta..

Trabzonspor kulübü sakatlıkları devam eden Onur ve Engin konusunda açıklama yaptı.
Trabzonspor kulübü sakatlıkları devam eden Onur ve Engin konusunda açıklama yaptı.

Her iki futbolcunun da bugün MR'ının çekildiğinin vurgulandığı açıklama da Kulüp Doktoru Hakan Ayaz şunları söyledi: "Takımımızın 12 Mart Cumartesi günü Kocaeli İsmet Paşa Stadı'nda oynadığı Kasımpaşa kaşırlaşmasının son dakikalarında ayağının üzerine dengesiz düşmesi sonucu sakatlanan kalecimiz Onur Kıvrak'ın MR tetkikleri bugün gerçekleştirilmiştir.Tetkikler sonucunda ön çapraz bağda yırtık, dış yan bağda 1., iç yan bağda ise 2. derece sprain (esneme), menisküste de yırtığa yakın dejenerasyon tespit edilmiştir.

Bu verilerle ameliyatı öngörülen Onur'un ameliyat tekniği ve yapılacak müdahalenin türü, operasyonu gerçekleştirecek cerrahın kontrolünden sonra netlik kazanacaktır. Buna göre ortalama 4 ile 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Onur'un ameliyatının yurt içi ya da yurt dışında yapılıp yapılmaması konusunda karar, oyuncumuzun futbola en erken dönmesini sağlayacak merkezin belirlenmesiyle kesinleştirilecektir."

Açıklama şöyle devam etti: "Ayrıca sakatlığı süren bir diğer oyuncumuz Engin Baytar'ın yapılan kontrol MR'ında kasık adalesi yırtığı sakatlığının önemli ölçüde düzeldiği fakat bunun yanında ödeminin tamamen kaybolmadığı belirlenmiştir.

Engin'in ikinci sakatlığı olan pubis kemiğindeki ödemin ise tedaviye olumlu cevap vererek giderek azaldığı görülmüştür. Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giymezi zor görünen Engin'in milli maç arasından sonra oynanacak Konyaspor maçına yetiştirilmesi için elden gelen tüm çaba sarf edilmektedir
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA