• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Trabzon maçında kaşı açılan yönetici konuştu
23 Ocak 2018 Salı 15:27

Trabzon maçında kaşı açılan yönetici konuştu

Konyaspor - Trabzonspor maçında Protokol tribününde yaşanan olayla ilgili Konyaspor yönetim kurulu eski üyesi Mehmet Soylu, bir açıklama yaptı

Soylu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "21/01/2018 günü Konya Büyükşehir Belediye stadından oynanan Atiker Konyaspor- Trabzonspor maçında protokol tribününde sahipsiz olarak nitelendiren takımımız Atiker Konyaspor’un sessiz çığlığının sesi olmak için elimden gelen gayreti göstermeye çalıştım.

Ayrıca Konyaspor sevdalısı olan ve tribünlerde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden rahmetli Konyaspor aşığı şakir aydın’a da Allahtan rahmet diler kederli ailesine de başsağlığı dilerim.

Yaşanan olaylar sonrası Konya halkı bizim gibi Anadolu kulübü olan Trabzonspor sevgisinin bu kadar aciz, beceriksiz,  yöneticiler den dolayı ne kadar boş olduğunu göstermiştir. Kaldı ki Konya halkının Trabzonspor’u her platformda desteklediği aşikardır ancak 30 yıldır milyonlarca dolar para harcama yapmalarına rağmen futbol bilgisi ve becerisi  olmayan, mafya vari bir idarecilik yapmayı hedefleyen ve kendi başarısızlıklarını küçük gördükleri kulüplerin kendilerine karşı aldıkları galibiyetlerini hazmedemeyen yönetici bozuntusu ile dolu olan güzide bir Anadolu kulübü Trabzon halkını kandırmaktan başka ve kulüplerini borç batağına sokarak kulübün geleceğini karartan insan sürüsü ile dolu yönetimler oluşturmak futbol kenti olan Trabzon’a ihanettir ve Trabzon halkı bunları asla affetmeyecektir.


Atiker Konyaspor takımımızın sezon içinde ve yeni sezon başında kazanmış olduğu 2 kupa başarısı spor kamuoyunun bazı kesimleri tarafından hazmedilememiş olup önünün kesilmesi için yapılan çalışmalar sanki el birliği ile sürdürülerek tüm hızıyla devam etmektedir.

Sezonun ilk yarısı itibariye yaşanan birçok olumsuz ve kasti yapılan hatalar oldu ama sadece Trabzon maçlarını dikkate alırsak neler olduğu açıkça görülebilir.

Sezon içinde Trabzonspor ile yapılan 2 lig ve 2 kupa olmak üzere toplam 4 müsabakada bir sporcunun ayağı kırılması ve bir sporcunun da hastanelik olmasına rağmen buna sebep olan sporculara hiçbir kart gösteremeyen hakemler, maalesef son maçta kırmızı kartını tereddütsüz gösterebildi, 12 sporcu arasından penaltıyı görme meziyetine sahip hakem 1 metre ofsayt olan pozisyonu bilerek görmemezlikten gelebildi.

1-) Konyaspor Ziraat Türkiye kupasını kazanıyor, Süper Kupayı kazanıyor yani bazı kesimler tarafından haddini aşıyor. Düşünebiliyor musunuz yayıncı kuruluşun ne kadar reyting ve reklam geliri kaybı oldu? Neden? Çünkü süper kupa final maçını Konyaspor ile Beşiktaş oynuyor ve 5-10 milyon kişi seyrediyor ama eğer Beşiktaş ile diğer iki büyük diye tabir edilen takımlardan biri ile final oynansaydı 40-50 milyon kişi seyredecek, daha çok reklam ve gelir elde edecekti.

2-) Federasyon itibarını kaybediyor, onlara göre Konyaspor gibi sıradan bir Anadolu takımı nasıl olurda iki kupa birden kazanır? Bunu önlemek için kalitesiz ve basiretsiz hakemler ile büyüyen Konyaspor’un önünü kesme gayreti ve çabası içine düşüyorlar ve sezonun ilk yarısında emellerine ulaşıyorlar, Konyaspor lig sıralamasında alttan 2. sırada. Maalesef Konyaspor’a komplo kuranlar emeklerinin karşılığını alıyorlar.

3-) Ankara’ya bürokrat, vekil gönderiyoruz am ne hikmetse hep emir alan gönderiyoruz, emir veren göndermediğimiz sürece birliktelik sağlayamayız. Konya siyasilerin takımımız için nasıl çaba sarf ettiği ile diğer şehir siyasilerinin kendi takımları hakkında çabasından bahsetmek bile istemiyorum. Takımımız Atiker Konyaspor üzerine oynanan oyunlar çok büyük eğer tüm Konya olarak kenetlenmezsek, son yaşanan olaylarda olduğu gibi vurdumduymazlık yaparak görmezden gelmeye devam edersek bizim için bir alt lig şimdiden hayırlı olsun demek zorunda kalacağız."

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA