• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyasporun transfer karnesi
02 Eylül 2014 Salı 12:50

Torku Konyaspor'un transfer karnesi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, birinci transfer döneminde 11 oyuncuyu kadrosuna kazandırırken, 12 oyuncu ile yollarını ayırdı.

Futbolda 10 Haziran Salı günü başlayan birinci transfer dönemi 1 Eylül Pazartesi günü sona erdi. Torku Konyaspor birinci transfer döneminin son gününde İtalya Seria A takımlarından İnter'in 24 yaşındaki Sloven kaleci Vid Belec’i 1 yıllığına kiralayarak toplamda 11 oyuncu transfer etmiş oldu. Geçen sezonki iskelet kadroyu koruyan yeşil-beyazlı takım, Rumen futbolcular Samuray lakaplı Ciprian Marica ve Messi lakaplı Gabriel Torje transferi ile adından söz ettirdi.


Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımı ligde üst sıralara taşıyacak kaliteli oyuncular transfer edildiğini söyledi. Basın Sözcüsü Baydar İHA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon planlamasında verilen rapor doğrultusunda kalması istenen futbolcularla anlaştıklarını hatırlattı. Baydar, “Aleksandr Hleb, Ali Çamdalı, Ali Turan, Hasan Kabze gibi oyuncularla yolumuza devam etme kararı aldık ve sözleşmeleri imzaladık. Daha sonra da aceleci davranmadan dış transfere yöneldik. Belirlenen oyuncularla görüşmeler yaptık ve bütçemiz doğrultusunda transferler gerçekleştirdik. 5+3 yabancı kontenjanı nedeniyle kaleci tercihimiz yerli bir isimden yana olacaktı ama olmadı. Yeni sezonda, yeni stadyumumuzda başarılı olacak bir takım oluşturmayı amaçladık ve bu amacımıza da ulaştığımızı düşünüyorum. Taraftarımızın gurur duyacağı bir takım izlettireceğimize inanıyorum” dedi.

11 FUTBOLCU GELDİ, 12 FUTBOLCU GİTTİ
Torku Konyaspor kaleci Vid Belec, Gabriel Torje, Dimitar Rangelov, Djalma Campos, Ciprian Marica, Benjamin Fuchs, Oğuzhan Demirci, Uğur İnceman, Özgür Özkaya, Volkan Fındıklı ve Barış Örücü’yü kadrosuna kazandırdı. Mehmet Abdullah Çoban, Yunus Emre Yalçın ve Gökhay Işıtan pilot takım Anadolu Selçukspor’a gönderilirken, Tomas Borek, Gunnar Thorwaldson, Kibong Mbamba, Ali Dere, Ergün Teber, Erdal Kılıçarslan, İshak Çakmak, Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakcı başka takımlarla anlaştı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA