• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyasporda Sercan Yıldırım bombası!
11 Haziran 2013 Salı 21:46

Torku Konyaspor'da Sercan Yıldırım bombası!

Torku Konyaspor'da Neca, Ars ve Atilla'dan boşalan forvet hattına Galatasaraylı oyuncu Sercan Yıldırım getiriliyor.

Torku Konyaspor’un, play-off grubu şampiyonu olarak Süper Lig’e yükselmesinin ardından gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Yeşil beyazlıların transfer listesinde birçok isim bulunuyor. Fernandes Neca, Sjoerd Ars ve Atilla Yıldırım’ın takımdan ayrılmasıyla ofansif hatta büyük boşluk oluştu. Transferin en gözde bölgesi forvet için yeşil beyazlılar birçok isimle görüşüyor. Galatasaraylı Elmander ve Fenerbahçeli Semih’ten cevap bekleyen Torku Konyaspor, şimdi de forvet için ibreyi Galatasaray’ın genç oyuncusu Sercan Yıldırım’a çevirdi. Sercan, 2009-2010 sezonunda Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Genç yetenek performansıyla birçok büyük kulübü peşine takmış ve cazip bir fiyata 5 yıllığına Galatasaray ile anlaşmıştı. Ancak sarı kırmızılıların forvetinde yerli ve yabancı birçok oyuncu bulunuyordu. Sercan Yıldırım Galatasaray’da forma şansı bulamayınca geçen sezon devre arasında yarım sezonluğuna Sivasspor’la anlaşmıştı. Sivas’a büyük umutlarla gelen yetenekli futbolcu teknik direktör Rıza Çalımbay’la anlaşmazlığa düşmüş ve sezon sonuna kadar kadro dışı kalmıştı. Bu ayın sonunda Sivas’la olan sözleşmesi sona erecek Yıldırım, gelecek sezon Galatasaray’a geri dönecek.

Sarı kırmızılıların bu sezon da forvetinde çok sayıda yıldız oyuncu bulundurması Sercan’ın yine forma giyemeyeceğini gösteriyor. Başarılı oyuncunun önümüzdeki yıl ilk 11’de oynamak istemesi ve Galatasaray’ın oyuncuyu yeniden kiralamak istemesi Torku Konyaspor için fırsat doğurdu.

Bu sezon Süper Lig’de kalıcı olmak için mücadele edecek yeşil beyazlılar forvet hattını sağlamlaştırmak istiyor. Uğur Tütüneker’in bu bölgeye kaliteli ve hırslı bir oyuncu istemesi üzerine Galatasaray ile dirsek temasına geçek yeşil beyazlılar, bu transferde sona yaklaştı. Torku Konyaspor’un Sercan Yıldırım için sarı kırmızılılara 2013-2014 sezonu için 300 bin Euro teklif etmesi bekleniyor.
 

 Hüseyin Koyuncuoğlu / Konya Yeni Haber

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA