• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyasporda hazırlıklar sürüyor
18 Eylül 2014 Perşembe 14:31

Torku Konyaspor'da hazırlıklar sürüyor

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman çabukluk çalışması ile devam etti. Ardından pas çalışması ve çift kale maç yapan Torku Konyasporlu futbolcular, soğuma koşusu ve açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.
Tedavilerine devam edilen Hasan Kabze, Djalma Campos ve Oğuzhan Demirci antrenmana katılmazken, Ciprian Marica takımla birlikte çalıştı. Kaya Tarakçı ise takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı.
Antrenmanı izleyen Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy yaptığı açıklamada, bu sezon hem lig hem de kupayı düşündükleri için alternatifli bir kadro kurduklarını söyledi.

"YENİ STADIMIZDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMAK İSTİYORUZ" 
Aksoy, Balıkesirspor karşısında yeni stadyumda oynanan ilk maçın kazanılmasının takıma büyük moral olduğunu belirterek, "Sakat oyuncularımıza rağmen forma giyen arkadaşlarımız onları aratmadı ve tarihi bir günde lige yeniden başlangıç adına değerli bir galibiyet aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Takım kalitemiz ligde çok iyi işler yapacak düzeyde. Hafta sonu Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Kadro kalitemizi sahaya yansıtacağına inandığımız takımımızın istenilen sonuçla maçtan ayrılacağına inanıyoruz. Bu sezon bizim için farklı olacak. İyi kadromuzla yeni stadyumumuzda önemli başarılara imza atmak istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.

"HACETTEPE İLE EŞLEŞMEMİZ İLGİNÇ BİR TESADÜF"
Selçuk Aksoy, Türkiye Kupası 2. tur maçında Hacettepe ile eşleşmelerinin ilginç bir tesadüf olduğunu dile getirerek, "Geçen sene de Hacettepe ile deplasmanda oynamış ve yenilerek kupadan elenmiştik. Bu sezon hem lig hem de kupayı düşündüğümüz için alternatifli bir kadro kurduk. Kadromuzun Türkiye Kupası'nda da yoluna emin adımlarla devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA