• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyasporda Erciyes hazırlıkları
01 Ekim 2013 Salı 18:54

Torku Konyaspor'da Erciyes hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

 Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Uğur Tütüneker'in katılmadığı haftanın ilk antrenmanı, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İstasyon, pas ve taktik çalışmayla devam eden idman, çift kale maçın ardından sona erdi.

Torku Konyasporlu oyuncu Recep Aydın, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon'a galibiyet için gittiklerini ancak şansız bir yenilgi aldıklarını belirtti.

Özellikle maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını ve pozisyonlar da bulduklarını ifade eden Aydın, "Elimize geçen gol fırsatlarını değerlendirebilseydik Trabzon'dan farklı bir skorla dönebilirdik. İyi bir takımız. Bunu, sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Problem gol vuruşlarını yapamamak. Beceriksiz olduğumuzu düşünmüyorum. Bazen olmayınca olmuyor" diye konuştu.

Aydın, hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını, daha dikkatli oldukları takdirde bu maçtan 3 puanla ayrılabileceklerini söyledi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA