• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyasporda çifte mutluluk
15 Eylül 2014 Pazartesi 13:22

Torku Konyaspor'da çifte mutluluk

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, büyük bir özveri örneği gösterilerek maça hazır hale getirilen Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan ilk maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, takımı yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.

Kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Ahmet Baydar, Balıkesirspor maçının kazanılmasının sadece 3 puan değerinde değil, aynı zamanda 42 bin kişilik yeni stadyumun Konya ve Türk sporunun hizmetine sunulması için büyük gayret ve özveri gösterenlerin zaferi olduğunu söyledi.
Baydar, “Yıllardır özlemini duyduğumuz Konya’mıza yakışır modern bir stadyumun hizmete açılmasına Konya Büyükşehir Stadyumu’na gelen binlerce taraftarımızla birlikte tanık olmak gerçekten inanılmaz bir duygu. Yeni stadyumda oynadığımız ilk maçı kazandığımız için ayrıca mutluyuz. Yaşanan sakatlıklara rağmen takımımız gerektiği gibi oynadı. Oyunun kontrolünü elinde tuttu ve sonuçta sahadan 3 puanla ayrıldı. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda atılan ilk golün de mükemmel bir gol olduğunu kabul ettiğimizde bizim adımıza gerçekten çok güzel bir gece oldu. Başta bu önemli eseri Konya ve Türk sporuna kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Daha sonra da Balıkesirspor galibiyetinde payı olan teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. İnşallah bu bir başlangıç olacak ve galibiyetlerimizin devamı gelecek” diye konuştu.
Passolig uygulaması ve yeni stadyumda oynanan ilk maç olması nedeniyle taraftarların zaman zaman sıkıntılarla karşılaştığını dile getiren Ahmet Baydar, “Artık Türkiye olarak bu sisteme alışmak zorundayız. İlk hafta bir geçiş ve alışma süreciydi. Yaşanan sorunlardan dolayı kendilerinin anlayışına sığınıyoruz. Ama bu sorunun muhatabı ve çözüm kaynağı Passolig olup, kulübümüz hiçbir şekilde bu sorunların tarafı değildir. Yine de taraftarlarımızdan gelen şikayetler doğrultusunda ilgililerde gerekli görüşmeler yapılmış olup, ilerleyen dönemlerde inşallah aynı sıkıntılar yaşanmayacak ve taraftarlarımız bu güzel stadyumda takımımıza daha fazla destek vererek alınacak galibiyetlerde pay sahibi olacaklar” ifadelerini kullandı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA