• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyaspor Yönetim Kurulundan açıklama
01 Eylül 2013 Pazar 16:38

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu'ndan açıklama

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu, görevlerini hedefleri doğrultusunda tamamlamakta kararlı olduklarını bildirildi.
Torku Konyaspor Yönetim Kurulu, görevlerini hedefleri doğrultusunda tamamlamakta kararlı olduklarını bildirildi.
 
Torku Konyaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, bir taraftar grubunun sebebiyet verdiği tartışma neticesinde bir yöneticinin istifa ettiği ancak istifasının Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmediği belirtildi.
 
Açıklamada, "Yaşanan gelişmeler sonucunda Futbol Şubesi Sorumluluğu görevinin bundan böyle Transfer Komitesinin diğer üyeleri tarafından 'Futbol Komitesi' adı altında devam ettirilmesine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.
 
Torku Konyaspor camiasının meselelerinin tartışılabilmesi için eski başkan, yöneticiler, taban birlikleri temsilcileri, taraftar sorumluları ve diğer tüm ilgililerin katılımının sağladığı Yüksek Danışma Kurulu'nun oluşturulduğu aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Görevimizi hedeflerimiz doğrultusunda tamamlamakta kararlıyız. Medyada yapılan haber, yorum ve yazılan yazılarla demokratik ortamlarda herkes belli hukuk kurallarına uyarak istediğini ifade edebilir. Bizim temennimiz ve isteğimiz bunların 'Çamur at, izi kalsın' düşüncesinde olmaması, hakaret içermemesi, iftira atılmaması ve belden aşağı olmaması şeklindedir. Torku Konyaspor'umuzun içerisinde bulunduğu şartlar hiç dikkate alınmadan, sadece ve sadece mevcut yönetimimizi yıpratma amaçlı olarak yapılan bu girişimlerin kimler tarafından ve hangi amaçlı yapıldığı bilinmektedir. Yönetim Kurulumuz belli bir misyon ile bu göreve gelmiştir. Kapanmayla yüz yüze kalmış kulübümüzün itibarını tekrar kazandırmak, ekonomik yönden düzlüğe çıkarmaktan başka hiçbir amacı olmayan, zor dönemde görev alma cesaretini gösteren, tamamen Konya sevdalılarından oluşan yönetimimize destek olunacağına belli mihrakların yönlendirmeleriyle taraftar gruplarımız anlaşılamaz bir şekilde zarar verme girişimlerine devam etmektedir."
 
Yönetim Kurulunun hedeflerini devam ettirdiği vurgulanan açıklamada, herhangi bir tehdit ve şantaj ile hedeflerden vazgeçilemeyeceği ifade edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA