• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyaspor Vukovic 3,5 yıllık yeni sözleşme imzaladı
05 Şubat 2016 Cuma 15:45

Torku Konyaspor Vukovic 3,5 yıllık yeni sözleşme imzaladı

İç transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor'da, yapılan görüşmeler sonrasında anlaşmaya varılan Jagos Vukovic ile Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde yer alan kulüp binasında 3,5 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Genel Menajer Önder Sami Güven'in hazır bulunduğu törende Jagos Vukovic kendisini 3,5 yıllığına Konyasporlu yapan yeni sözleşmeyi imzaladı.

Genel Manejer Önder Sami Güven imza töreninde yaptığı kısa konuşmada, kadro istikrarının sağlanması adına iç transferde takımda kalması istenen oyuncularla görüşmelerde bulunduklarını belirterek, "Bu doğrultuda önce Selim Ay ile 3 yıllık, ardından da Jagos Vukovic ile 3,5 yıllık yeni sözleşmeler imzaladık. Hem kulübümüze hem de oyuncularımıza hayırlı olsun. İnşallah sözleşme süreleri içerisinde kulübümüz ile birlikte önemli başarılara imza atarlar" diye konuştu.

vukovic.jpg

3,5 yıllık yeni sözleşme imzaladığını hatırlatan Jagos Vukovic ise duygularını, "Çok mutluyum. 3,5 yıllık bir imza attım. Öncelikle kulüpteki herkese çok teşekkür ediyorum. Hocamıza ve buradaki oyunculara çok teşekkür ediyorum. Şimdi elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Bu kulüpteki ve şehirdeki herkesi mutlu etmek istiyorum. Özellikle taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum"cümleleriyle aktardı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA