• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyaspor TBLde 2de 2 yaptı
19 Ekim 2014 Pazar 17:27

Torku Konyaspor TBL'de 2'de 2 yaptı

Torku Konyaspor, Türkiye Basketbol Ligi 2. haftasında sahasında Tofaş’ı 88-81 mağlup ederek ligdeki 2 maçtan da galip ayrıldı.
Torku Konyaspor, Türkiye Basketbol Ligi 2. haftasında sahasında Tofaş’ı 88-81 mağlup ederek ligdeki 2 maçtan da galip ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Antrenörü Aziz Bekir, ligdeki ikinci maçlarını da kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Maçın mutlak hakimi bizdik. Rakip bir ara skorda üstünlüğü ele geçirdi ama bu çok kısa bir süreydi. Maçı hak ederek kazandık. Fakat sahada koyduğumuz mücadelenin daha fazlasını yapmalıyız. Rakibimiz çok önemli bir takım. Bu anlamda aldığımız galibiyet çok önemli. Geçen hafta aldığımız galibiyetten sonra bu hafta da galip gelmemiz bize ilaç gibi geldi” dedi.
 
"RAKİBİMİZ ÇOK İYİ OYNADI"
 
Tofaş Antrenörü Erhan Toker ise maça iyi başlayamadıklarını ifade ederek, “Rakibimiz maçın başından sonuna kadar çok iyi oynadı. İki takım da hücum yaparak maçı kazanmaya çalıştı. Bizim savunmayla ilgili problemlerimizi çözmemiz gerekiyor. Her maç attığımızdan daha fazla yiyoruz” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA