• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyaspor sezona puanla başlamak istiyor
26 Ağustos 2014 Salı 10:20

Torku Konyaspor sezona puanla başlamak istiyor

Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden Torku Konyaspor yeni sezona puan veya puanlarla başlamak istiyor.
Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden Torku Konyaspor yeni sezona puan veya puanlarla başlamak istiyor. 
48. Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Futbol Turnuvası finalinde Gençlerbirliği'ni 4-1 yenerek kupanın sahibi olan Torku Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Torku Konyasporlu futbolcular, gruplar halinde pas çalıştı. Antrenman açma germe hareketleriyle sonlandırıldı.
 
"PUAN VE PUANLARLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ"
Antrenman sırasında basın mensuplarının sorularına yanıt veren teknik direktör Mesut Bakkal, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, sezona puan veya puanlarla başlamak istediklerini söyledi. Bakkal, ilk hafta oynayacakları Eskişehirspor maçını değerlendirerek, “Lig’in hem güçlü hem de oturmuş takımlarından biriyle oynayacağız. Bizim de özellikle hazırlık maçlarında uzun hazırlık döneminden sonra ortaya koyduğumuz oyun ve aldığımız sonuçlara göre güzel bir maç olacağını söyleyebilirim. İyi başlamak istiyoruz. Son oynadığımız kupa maçında 2 oyuncumuz sakatlandı. Onların maçta oynamaması tabi ki bir eksik ama oyuna giren hem Ömer Ali hem de Torje hiç sakatlanan oyuncuları aratmadılar. Zaten onun için geniş bir kadro kurduk. Bu kadronun en iyisini yapacağına inanıyorum. Tabii ki beklentiler farklılaştı. Onun için de biz de lige puan veya puanlarla başlamak istiyoruz. İlk maçlar hep sürprizlere açıktır. Ama oturmuş bir kadromuz var. İyi çalıştığımıza inanıyoruz. Onun için de lige iyi başlamak istiyoruz” dedi.
 
“YERLİ YA DA YABANCI KALECİ DÜŞÜNÜYORUM"
48. Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Futbol Turnuvası finalinde Gençlerbirliği futbolcularının sert oynadığının sorulduğu teknik direktör Bakkal, “Hasan’ın rakiple alakası yoktu. Djalma’nın da yoktu. Ömer Ali’ye sert müdahale oldu. Onun da şuan bir şeyi yok. Djalma yüksek toptan sonra dizinin üzerine düştü. Hasan da koşarken kendi arka adalesini yırttı. Ama belki de bir hayırdır. Oyuna giren Torje gol attı. Ömer Ali gol attı. Bunda da vardır bir hayır. Onun için ben oldum olası hiç hayıflanmam yani. Bütün oyuncular oynayacak düzeyde. Sakatlık geçirenlerin oynamasını isterdik tabi ki. En azından maçın ilerleyen dakikalarında bir oynama yapma imkanımız olabilirdi ama kadromuz geniş. Oynayan oyuncu gereğini yapacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Mesut Bakkal kaleci transferi hakkında ise, “Bugün yarın kaleci transferi netleşir diye bekliyorum. Yerli ya da yabancı bir kaleci düşünüyorum. Olması da gerekiyor” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA