• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyaspor Passoligde patlama yaptı!
05 Eylül 2014 Cuma 10:06

Torku Konyaspor Passolig'de patlama yaptı!

Futbolda Süleyman Seba Sezonu'nda Passolig kartı alan taraftar sayısının 266 bin 812'ye ulaştığı açıklandı.
Yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın 60 bin 540 kartla, en çok kart satan kulüp sıralamasında Beşiktaş'ı geçip birinci sıraya yerleştiği, siyah-beyazlıların 52 bin 841'lik satış rakamıyla ikinci sırada yer aldığı bildirildi. Satış rakamlarında Torku Konyaspor 21 bin 434 kartla üçüncü, Trabzonspor da 18 bin 890 kart satışıyla dördüncülükte bulunuyor. 
 
PTT 1. Lig'de ise en çok Passolig kartı satan kulüp Adana Demirspor  oldu, Samsunspor ikinci, Giresunspor da üçüncü sırada yer aldı.   
 
- Artık stadyuma bedava giriş yok
Passolig'le, kulüpleri zarara sokan stadyumlara bedava girişin önüne geçildiği, Türk futbolunun büyük bir dertten kurtarıldığı vurgulanarak, "Artık bir stadyumda kaç biletli taraftarın olduğu çok daha sağlıklı ve adaletli ölçülebilmektedir. Uygulamanın en önemli hedeflerinden biri de bedava biletin ve holiganizmin önüne geçilerek, kulüplerimizin gelirlerinin korunmasıdır" denildi. 
 
Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı:
"Tribünlere huzur ve dostluğu geri getirmeyi hedefleyen bir medeniyet projesi olan Passolig'e destek çığ gibi büyümektedir. Gerçek taraftarlardan her geçen gün daha da büyük ilgi gören Passoligli ilk sezonun perdesinin açıldığı hafta hiçbir olay yaşanmaması, e-bilet uygulamasının nedenli doğru olduğunun da kanıtı niteliğindedir."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA