• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyaspor Kayseriden puanla döndü
22 Ağustos 2015 Cumartesi 21:32

Torku Konyaspor Kayseri'den puanla döndü

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2.haftasında Kayserispor'un konuğu oldu. Kadir Has Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.
KAYSERİSPOR 1-1 TORKU KONYASPOR
 
90+3'
 
Maçın hakemi Suat Arslanboğa son düdüğü çalıyor ve mücadele 1-1 sona eriyor.
 
90'
Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.
 
88'
Kayserispor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Derley oyundan alınırken yerine Sinan Bakış oyuna dahil oluyor.
85'
Torku Konyaspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Volkan Fındıklı oyundan alınırken yerine Abdülkerim Bardakçı oyuna dahil oluyor.
83'
Ceza sahası sağ çaprazının gerisinde topla buluşan Ibrahim Sissoko bekletmeden ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
80'
Sağ kanattan gelişen atakta Ömer Ali Şahiner son çizgiye inerek yerden ön direğe ortasını gönderiyor ancak savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.
77'
Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Derley, kaleci Kaya Tarakçı'dan önce vuruşunu yapmak istiyor ancak istediğini gerçekleştiremiyor ve tecrübeli eldiven tehlikeyi uzaklaştırıyor.
75'
Derley'in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Deniz Türüç topu sağ tarafına çekeren yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.
72'
Kayserispor'da Marko Simic kısa süreli sakatlık geçiriyor.
69'
Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Ibrahim Sissoko doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
67'
Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
64'
Kayserispor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ömer Bayram oyundan alınırken yerine Furkan Özçal oyuna dahil oluyor.
62'
Torku Konyaspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Vedat Bora oyundan alınırken yerine Halil İbrahim Sönmez oyuna dahil oluyor.
 
62'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Diego Biseswar ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Larrys Mabiala kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
60'
Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken konuk ekip Torku Konyaspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
57'
Kayserispor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Ömer Bayram ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Derley dizinin üst tarafıyla vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen yanından dışarı gidiyor.
56'
Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Ömer Bayram yerden sert vuruyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
55'
Kayserispor gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Diego Biseswar sol çaprazdan ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inmeden pasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Ömer Bayram vuruşunu yapamıyor ve top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
54'
Ceza yayının yaklaşık 10 metre gerisinden kullanılan serbest vuruşta Alban Meha doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
50'
Orta alan mücadelesinde Mustafa Akbaş, rakibi Vedat Bora'yı sert bir faulle durduruyor ve pozisyon sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
 
46'
Torku Konyaspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Abdou Traore oyundan alınırken yerine Ibrahim Sissoko oyuna dahil oluyor.
46'
Kayserispor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Srdjan Mijailovic oyundan alınırken yerine Mustafa Akbaş oyuna dahil oluyor.
46'
Müsabakanın ikinci yarısına başlayan taraf Torku Konyaspor oluyor.
 
45'
Hakem Suat Arslanboğa ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
45'
Ceza yayı sol çaprazına sokulan Alban Meha doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Hakan Arıkan üzerine gelen bu topu iki hamlede kontrol ediyor.
45'
Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.
42'
Bu dakikalarda yapılan karşılıklı faullerle mücadele devam ediyor.
39'
GOOOLL!! Torku Konyaspor, Jagos Vukovic ile beraberliği yakalıyor! Kullanılan serbest vuruşta Alban Meha ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Jagos Vukovic yükseliyor ve kafa vuruşunu yaparak topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.
38'
Kayserispor'da İbrahim Dağaşan, rakibi Mehmet Uslu'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor. Torku Konyaspor ceza sahası sol çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
 
36'
Torku Konyaspor'da Abdou Traore, rakibi İbrahim Dağaşan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
35'
Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Ömer Bayram yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
33'
Bu bölümde Torku Konyaspor rakip yarı alanda ataklarını sıklaştırıyor.
30'
Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken konuk ekip Torku Konyaspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
27'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Uslu ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.
24'
Molanın ardından mücadele kaldığı yerden devam ediyor.
 
23'
Hakem Suat Arslanboğa su molasını işaret ediyor.
21'
Hızlı gelişen Kayserispor atağında Diego Biseswar sol çaprazdan ceza sahasına giriyor ve pasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak Deniz Türüç'den önce savunma araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
18'
GOL Kayserispor, Deniz Türüç ile öne geçiyor! Sol kanattan gelişen atakta Ömer Bayram son çizgiye inmeden ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Deniz Türüç sol ayağı ile gelişine vuruyor ve topu sağ üst köşeden filelerle buluşturuyor.
14'
Ceza yayı sol çaprazına sokulan Diego Biseswar sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak kaleci Kaya Tarakçı üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.
11'
Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Abdou Traore ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Alban Meha bekletmeden pasını altıpas alanına gönderiyor. Savunma bu topa ters vuruyor ancak kaleci Hakan Arıkan gole izin vermiyor.
9'
Karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
 
9'
Karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
6'
Kırmızı sarılılar kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.
3'
Kayserispor'da Barış Özbek, rakibi Ali Çamdalı'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
 
2'
Ev sahibi Kayserispor'un geçen sezondan kalan cezası nedeni ile müsabaka seyircisiz oynanıyor.
1'
Hakem Suat Arslanboğa'nın düdüğü ile maça başlayan taraf ev sahibi Kayserispor oluyor.
 
-
Kayserispor’da kırmızı kart cezalısı Samba Sow dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
-
İki ekip arasında oynanan son 10 karşılaşmada Kayserispor’un rakibine karşı galibiyetlerde 3-2 üstünlüğü bulunurken 5 mücadele ise eşitlikle sonuçlandı. Kayserispor ve Torku Konyaspor bu karşılaşmalarda birbirlerinin filelerine 10’ar gol gönderdiler.
-
Konuk ekip Torku Konyaspor ise ligin ilk haftasında sahasında Akhisar Bld.Spor ile karşılaşmış ve bu mücadele 1-1 sona ermişti. Karşılaşmanın 79. dakikasında Akhisar Bld.Sporlu Douglas Ferreira kendi kalesine attığı gol ile Torku Konyaspor’un hanesine beraberliği yazdırmıştı.
-
Ev sahibi Kayserispor ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı Osmanlıspor maçında 1-1 berabere kalmıştı. Kırmızı sarılıların golünü 90. dakikada Sinan Bakış kaydetmişti.
-
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak müsabakada hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak.
-
Spor Toto Süper Ligin 2. Hafta mücadelesinde Kayserispor ile Torku Konyaspor karşı karşıya geliyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA