• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Torku Konyaspor çıkışa geçmek istiyor
15 Aralık 2015 Salı 16:10

Torku Konyaspor çıkışa geçmek istiyor

Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Öten:- "Bir noktadan sonra çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Bu da inşallah Pınar Karşıyaka maçında olur. Kazanan inşallah biz oluruz"

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü'nün başkan yardımcısı Kerem Öten, bir noktadan sonra çıkışa geçeceklerine inandıklarını, bunun da Pınar Karşıyaka maçında olmasını ümit ettiklerini söyledi.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Demir İnşaat Büyükçekmece maçının kendileri açısından şansız geçtiğini ifade etti.

Takım olarak deplasmanda ortaya konan mücadeleden memnun kaldıklarını belirten Öten, "Oyuncu eksiğimize rağmen maçın son saniyesine kadar oyunun içerisindeydik. Kazanmaya çok yaklaşmıştık. Eğer maç uzatmaya gitseydi kazanabilirdik. Son saniye üçlüğüyle kaybettik" dedi.

Öten, 21 Aralık Pazartesi günü sahalarında Pınar Karşıyaka ile karşılaşacaklarını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Önümüzdeki günlerde zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Maçımızı pazartesi oynamamız seyirci anlamında dezavantaj gibi görünüyor. Takımımızı her şart altında destekleyen Konya seyircisini, arkamızda olmaya çağırıyoruz. Onları bu süreçte üzdük. Bir noktadan sonra çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Bu da inşallah Pınar Karşıyaka maçında olur. Kazanan inşallah biz oluruz."

Oyun kurucu bölümüne transfer yapmak istediklerini hatırlatan Kerem Öten, 2 oyuncudan haber beklediklerini, transferi Pınar Karşıyaka maçına yetiştirmeye çalıştıklarını aktardı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA