• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Toptan görevi Şahine devretti
09 Ağustos 2009 Pazar 12:10

Toptan görevi Şahin'e devretti

Köksal Toptan, görevi TBMM'nin yeni başkanı Mehmet Ali Şahin'e devretti. Törene Mehmet Ali Şahin'in kaçıncı Meclis Başkanı tartışması damga vurdu.
Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Toptan, "Başlangıç heyecanını şimdi de taşıyorum. Önemli olan, bu makamlarda hoş sada bırakabilmektir. Milletimiz için önemli bir makam olan bu görevi temsil büyük bir sorumluluk demektir ve büyük bir onur demektir. Bunu ömrümün sonuna kadar taşıyacağım ve çocuklarıma miras olarak bırakacağım. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Sayın Şahin, uzun yıllar siyasi deneyimi bulunan bir arkadaşımızdır. Aynı zamanda hukukçudur. aynı zamanda çeşitli bakanlıklarda başarı ile hizmetler etmiş. Önümüzdeki süreçte Sayın Şahin'in bizim dönemimizden çok daha büyük hizmetler gerçekleştireceğine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Toptan; "Sayın Yıldırım Akbulut, ara ile iki kere seçildi. Onu saymazsak Sayın Şahin 25. Başkan oluyor. Ama kişi olarak Sayın Şahin 23. Başkan oluyor. Kendisine başarılar diliyorum. Gazeteciler Sayın Şahin'e yardımcı olmalılar. TBMM'nin en küçük bir haberi bile yanlış yansıtılabiliyor. Bu konuda hassasiyet gösterilmesini diliyorum. Çünkü yıpranan TBMM Başkanı olmuyor, TBMM yıpranıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Toptan daha sonra Mehmet Ali Şahin'in seçildiğine dair TBMM'nin kararını imzaladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA