• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
T.Konyasporun marka değerini yükselteceğiz
09 Ocak 2014 Perşembe 17:00

"T.Konyaspor'un marka değerini yükselteceğiz"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Umuyorum Konyaspor'un marka değerini yükselterek iyi yerlerde mücadele etmesini sağlarız" dedi.
 Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının bitimine iki hafta kala göreve geldiklerini belirterek, "Kayserispor karşısında alınan puan ve Eskişehirspor maçının kazanılması, hedeflediğimiz 20 puana ulaşmamızı sağladı" dedi.
 
Bakkal yaptığı açıklamada, kendisinden önce teknik direktörlük görevini yürüten Uğur Tütüneker'e teşekkür ederek, "İnanılmaz derecede disiplinli, işini seven bir grup bırakmış. Yetenekli, karakterli ve iş ahlakı olan oyuncu sayısı inanılmaz çok. Göreve sanki uzun zamandır çalışıyormuşum gibi başladım çünkü oyuncuların iş disiplini inanılmaz" diye konuştu.
 
Kayserispor karşısında alınan puan ve Eskişehirspor maçının kazanılmasıyla hedefledikleri 20 puana ulaştıklarını anlatan Bakkal, şöyle devam etti: 
 
"Çok da afaki şeyler söylemek istemiyorum çünkü oluşmuş bir takım vardı. Sadece biraz daha pozitif oynamaya ve üretmeye başladığımızı düşünüyorum. Hedeflediğimiz 20 puan, bizi nereye getirir çok iyi hesaplamıştık. Eskişehirspor maçında da oyuncularım bunun bilincinde oynayarak ve keyif alarak güzel bir galibiyet elde etti."
 
"Elde edilen başarının üzerine koyarak devam edeceğimize inanıyorum"
 
Mesut Bakkal, Konya'nın muhteşem bir şehir olduğunu ifade ederek, "Takımın marka değerinin kesinlikle şehirle aynı olması gerekiyor" dedi. 
 
Konya'ya 5 aylık anlaşma için gittiğini ancak yönetimin kendisini etkilediğini ve 1,5 yıllık sözleşmeye imza attığını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı: 
 
"Seneye stat bitiyor. Konya belki de Süper Lig'in şehir olarak arenası olmalı. Bir önceki sene çok zor şartlarda şampiyon olan, 20 milyon liralık borcunu ödeyen ve şu anda da 20 puana ulaşan bir Konyaspor var, bu büyük bir başarıdır. Bunun üzerine koyarak devam edeceğimize inanıyorum. Son iki haftada alınan 4 puan, şehri inanılmaz güzel bir şekilde havaya soktu. Karşılıklı pozitif ve inançlı düşünmemizi sağladı. Bu doğrultuda devam etmemiz gerekiyor. İki transfer yaptık, 'bulabilirsek bir tane daha alalım' dedik. İkinci yarı çalışmalarına bu hedeflerle başladık. Bu seneki hedefimiz, ligde çok erken patent almak. Takım coşkulu ve bunu başaracağımıza inanıyoruz. Umuyorum Konyaspor'un marka değerini yükselterek iyi yerlerde mücadele etmesini sağlarız." AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA