• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
T.Konyasporlu oyuncular iddialı konuştu
08 Kasım 2012 Perşembe 18:34

T.Konyasporlu oyuncular iddialı konuştu

Torku Konyaspor'un iki golcü ismi Atilla Yıldırım ve Sinan Özkan, Yeşil Beyazlı takımın mücadeleci oyununu skora yansıtamadığı için puan olarak sıkıntı yaşadıklarını ve sıralamada...
Torku Konyaspor'un iki golcü ismi Atilla Yıldırım ve Sinan Özkan, Yeşil Beyazlı takımın mücadeleci oyununu skora yansıtamadığı için puan olarak sıkıntı yaşadıklarını ve sıralamada hak etmedikleri bir yerde bulunduklarını ifade etti.
Torku Konyaspor'un Denizlispor maçındaki beraberlik golünü atan oyuncu Atilla Yıldırım, "Denizlispor maçına üç puan için gitmiştik. Maça iyi başladık ama talihsiz bir gol yedik. Golden sonra toparlanmamız zor oldu. Ama son dakikalarda golü bulduk ve deplasmandan 1 puanla dönmesini bildik. Tabiki 2 puan kaybettik ama yenilmediğimiz içinde mutluyuz. Şimdi önümüzde yine deplasmanda oynayacağımız Kartalspor maçımız bulunuyor. İnşallah Denizlispor maçında kaybettiğimiz puanları bu maçta sahadan 3 puanla ayrılarak telafi edeceğiz. Buna inanıyoruz" dedi.
Oynamak için Kasımpaşa'dan ayrıldığını ve Torku Konyaspor'u tercih ettiğini de sözlerine ekleyen oyuncumuz Atilla Yıldırım, "Burada gerçekten tam bir aile ortamı var. Herkes birbirine destek. Bende yavaş yavaş forma şansı buluyorum ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek için sahada kaldığım süre içerisinde elimden gelen gayreti gösteriyorum. Şunu herkes bilsin. Bu takımda mücadele eden herkesin düşüncesi Torku Konyaspor'un başarılı olarak hak ettiği Süper Lig'e çıkması" şeklinde görüş belirtti.
Yeşil Beyazlı ekibin diğer golcü ismi Sinan Özkan ise, Denizlispor önünde kazanmak adına her şeyi yaptıklarını ancak mağlup duruma düştükten sonra iyi kapanan rakip karşısında golü geç buldukları için beraberliğe razı olduklarını belirterek, "İyi oynadığımız maçı kazanamadığımız için üzgünüz. Ancak lig uzun bir maraton ve yarış devam ediyor. Biz kendi gücümüze ve kalitemize güveniyoruz. Süper Lig için en güçlü adaylardan biriyiz. Bunu defalarca dile getirdik. Deplasmanlarda iyi oynuyoruz. Kartalspor ligin oturmuş kadrolarından birine sahip. Saha avantanjını, tribünlerin yakın olmasını da iyi kullanarak seyirci baskısıyla birleştirip kazanmasını biliyor. Son iki maçlarını kazanarak moral buldular. Zor bir maç bizi bekliyor. Kendi oyunumuzu oynarsak ve rakipten daha fazla kazanmayı istersek 3 puanın sahibi olacağımıza inanıyoruz" dedi. SPOR SERVİSİ
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA