• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
T.Konyaspor-Kasımpaşa maçı öncesi son bilgiler
30 Ağustos 2013 Cuma 18:05

T.Konyaspor-Kasımpaşa maçı öncesi son bilgiler

Torku Konyaspor Spor Toto Süper Lig 3. hafta maçında sahasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Konya Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'de oynanacak mücadeleyi hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
Spor Toto Süper Lig'de sezona Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan, ikinci haftada deplasmanda Sivasspor'a mağlup olan Torku Konyaspor bu hafta sahasında Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Son çalışmasını dün akşam saatlerinde Konya'da gerçekleştiren Yeşil Beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların neşeli hareketleri gözlerden kaçmadı. Haftayı 3 puanla kapatmak isteyen futbolcular bu maça kilitlendi. Torku Konyaspor-Kasımpaşa maçı Konya Atatürk Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak ve zorlu mücadeleyi Manisa bölgesinden Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Diyarbakır'dan Nihat Mızrak yaparken, maçın dörüncü hakemi İzmir'den Ekrem Kan. Karşılaşmanın çizgi hakemleri ise Suat Arslanboğa ve Murat Orhan.
 
KASIMPAŞA İLE 9. RANDEVU

Torku Konyaspor Kasımpaşa ile bugüne kadar Süper Lig ve PTT 1.Lig'de toplam 8 kez karşı karşıya geldi. 1 maçı Torku Konyaspor, 4 maçı Kasımpaşa kazanırken, oynanan 3 maç ise berabere sona erdi. Torku Konyaspor'da maç öncesi ülkesinde bulunan Ezechiel N’Douassel dışında eksik bulunmuyor. Yeşil Beyazlılar'ın yeni forveti Hasan Kabze'nin de bu maçta forma giyip giymeyeceği netlik kazanmadı.
 
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV 2
Stat: Konya Atatürk
Torku Konyaspor: İtandje, Ali Turan, Selim, Kokaloviç, Ali Çamdalı, Borek, Ömer Ali, Mehmet Uslu, Erdal, Mbamba, Thorvaldsson
Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam, Yalçın Ayhan, Donk, Sancak Kaplan, Castro, Kerem Şeras, Babel, Scarione, Özer Hurmacı, Sanharib Büyüksal Malki
 
HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA