• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
T.Konyaporun antrenörü konuştu
27 Ocak 2013 Pazar 13:43

T.Konyapor'un antrenörü konuştu

PTT 1. Ligde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Torku Konyaspor sahasında, 1461 Trabzona 4-0 mağlup oldu. Bu skorla, Trabzon temsilcisi maç fazlalığı ile liderliğe yükseldi.

PTT 1. Lig’de şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Torku Konyaspor sahasında, 1461 Trabzon’a 4-0 mağlup oldu. Bu skorla, Trabzon temsilcisi maç fazlalığı ile liderliğe yükseldi.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısına Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, İstanbul’a gitmek üzere uçağa yetişeceği için katılmazken Antrenör Mert Korkmaz, 1-0 geriye düştükten sonra riskler alarak açıklar verdiklerini ve peş peşe goller yediklerini söyledi. Korkmaz, “İlk yarı geriye düşmemize rağmen oldukça pozisyona girdik, ikinci yarı da oyunu çevirmek için çabaladık. Artık önümüze bakacağız. 5 haftalık bir çıkışımız var, Torku Konyaspor’u layık olduğu yere futbolcu arkadaşlarımız getirecektir. Sadece iç sahada gol atamıyoruz. Oyunla ilgili sıkıntımız yok. Biz Torku Konyaspor’a geldiğimiz günden beri hep oyunu ön planda tutan bir ekibiz. 1-0 mağlup durumdayken riskler aldık açıklar verdik, mağlubiyet gerçekten üzücü” dedi.
Torku Konyasporlu futbolcu Serkan Şahin, mutlak galibiyetle ayrılmaları gereken maçtan puan alamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını söylerken Selim Ay da, “Kazanmak için sahada her şeyi yapıyoruz ama olmadı. Biz saha içinde bir arkadaşımıza gelen tepkilere bizde üzülüyoruz. Bizim takımımızda art niyetli futbolcuda yok. Herkesten biraz daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bu takım Konya halkının takımı, eleştiriye açığız ama bu kadar hakareti hak etmediğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

AKÇAY: “KORA KOR MÜCADELE GALİBİYETİ GETİRDİ”
1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, kora kor mücadeleyle galibiyete ulaştıklarını söyledi. Akçay, “İstikrarlı bir takıma karşı oynadık. Orta saha presiyle oynayan, hızlı kenar oyuncuları olan bir takımdı. Daha önceki analizlerimizde işimizin çok zor olacağı görülüyordu. İlk yarı Torku Konyaspor bize oyununu kabul ettirdi. İkinci yarı presi açtık, kora kor mücadeledeki disiplinimiz bize galibiyeti getirdi. Umarım bu kupa maçlarına ve önümüzdeki lig maçlarına olumlu yansır” şeklinde konuştu.
1461 Trabzon futbolcularından Sercan Kaya, “Maçın başında bulduğumuz gol geriye yaslanmamıza neden oldu. Haftada 3 maç oynama geleneğine alışmaya çalışıyoruz. İlk yarı golden sonra baskı yedik, ikinci yarı bu baskıyı aşarak golleri bulduk. Kendimize güveniyoruz” derken Caner Osmanpaşa da, “Oyuna iyi başladık, golü de bulduk. İkinci yarı oyuna daha iyi başladık. İlk yarı oyun üstünlüğü Torku Konyaspor'daydı. Bizde bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik. Zorlu bir deplasmandan galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA