• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TIRla otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
27 Ağustos 2014 Çarşamba 09:41

TIR'la otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Konya’da gurbetçi bir ailenin içinde bulunduğu otomobilin Tır'la çarpıştıktan sonra tırda bulunan 10 tonluk mermerin otomobilin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Konya’da gurbetçi bir ailenin içinde bulunduğu otomobilin Tır'la çarpıştıktan sonra tırda bulunan 10 tonluk mermerin otomobilin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 18.00 sıralarında Konya-Aksaray yolu Tümosan Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeki Kızıldağ idaresindeki 34 AG 6872 plakalı otomobil Adem Ç. yönetimindeki 32 PP 835 plakalı mermer yüklü Tır ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen Tır'da bulunan 10 ton ağırlığındaki mermerlerden biri Kızıldağ ailesinin üzerine düştü. Hurda yığını haline dönen otomobilde sürücü Zeki Kızıldağ ile oğlu Fatih Kızıldağ (17) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Fadime ve Seyit Kızıldağ (20) ise sıkıştı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal da kazadan sonra olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken Konya-Aksaray karayolu kısmen trafiğe kapandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Öte yandan, Kızıldağ ailesinin Almanya'dan tatil için Türkiye’ye geldiği, araçları Sivas'ta arızalanınca başka bir otomobil kiraladıktan sonra yollarına devam ettikleri öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA