• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TFFden antrenörlere uyarı
20 Şubat 2013 Çarşamba 13:59

TFF'den antrenörlere uyarı

TFF, antrenörleri güncelleme kursuna katılmaları konusunda uyararak, kursa katılmayan teknik adam ve antrenörlerin lisans derecelerinin, mevcut lisansın bir alt seviyesinden UEFA Lisansı olarak...
TFF, antrenörleri güncelleme kursuna katılmaları konusunda uyararak, kursa katılmayan teknik adam ve antrenörlerin lisans derecelerinin, mevcut lisansın bir alt seviyesinden UEFA Lisansı olarak doğrudan güncelleneceğini bildirdi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), antrenörleri güncelleme kursuna katılmaları konusunda uyararak, kursa katılmayan teknik adam ve antrenörlerin lisans derecelerinin, mevcut lisansın bir alt seviyesinden UEFA Lisansı olarak doğrudan güncelleneceğini bildirdi.
TFF'den yapılan açıklamada, Antrenör Lisans Kursları Talimatı'nın belirlediği koşullarda, JIRA konvansiyonuna göre TFF Lisansı (TFF B, TFF A ve Teknik Direktör) bulunan antrenör ve teknik adamların, mevcut lisanslarını 30 Haziran 2013 tarihine kadar UEFA Lisansına (UEFA B, UEFA A ve UEFA Pro) uygun olarak güncellemeleri gerektiği kaydedildi.
Açıklamada, güncelleme eğitimine katılmayan antrenörlere çalışma izni verilmeyeceği vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:
''Belirtilen tarihe kadar güncelleme kursuna katılmayan TFF Lisansı sahibi teknik adam ve antrenörlerin lisans dereceleri, TFF tarafından mevcut lisansın bir alt seviyesinden UEFA Lisansı olarak doğrudan güncellenecek. Ayrıca, TFF'nin 2007 yılı ve öncesinde açtığı kaleci antrenörlüğü kurslarına katılarak lisans alan antrenörlerin, mevcut lisanslarını profesyonel kaleci antrenörlüğü lisansı olarak güncellemeleri gerekiyor. Online başvuruları devam eden güncelleme eğitimine katılmayan antrenörlere, 30 Haziran 2013 itibari ile çalışma izni verilmeyecek.''
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA