• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tepkiler organize iş
17 Ocak 2011 Pazartesi 11:34

'Tepkiler organize iş'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşanan olayları değerlendirirken, 'Burada bir organizasyon var mı? Açıkça söyleyeyim var' dedi.
Erdoğan, Şam'a hareketinden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'daki siyasi krize çözüm bulmak amacıyla düzenlenecek uluslararası konferans için, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'den yazılı davet mektubu aldıklarını belirterek, mektuba olumlu cevap verilmesi noktasında talimat verdiğini bildirdi. Erdoğan, Fransa Dışişleri Bakanı'nın bu akşam Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşanan olayları değerlendirirken de Erdoğan, ''Burada bir organizasyon var mı? Açıkça söyleyeyim var. Türkiye'nin Başbakanıyım. Ülkemi adım adım dolaşıyorum. Halkım teveccühü ortadadır. Dolayısıyla bizim bu tür yaklaşım tarzlarını doğru bulmuyorum" diye konuştu.

Son dönemdeki anketler ile söylemine yönelik eleştirilerin hatırlatılması üzerine de Erdoğan, ''Bunun gerçek doğrusu 12 Haziran'da ortaya çıkacaktır. Gerçek anket ortaya çıkacaktır" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA