• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Temde 8 ölü 8 yaralı!
21 Ekim 2011 Cuma 18:23

Tem'de 8 ölü 8 yaralı!

TEM Otoyolu'nda meydana gelen kazada 8 ölü 8 yaralı var!

Saat 15.30 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle oldu.
İstanbul istikametine seyir halinde olan A 1101 EE plakalı TIR bariyerleri parçalayıp yolun karşı şeridine geçti. Karşı şeritte Ankara istikametine seyir halinde olan 34 HF 2331, 34 MBU 37 ve 34 GL 2618 plakalı otomobillere çarptı. Dehşet saçan TIR son olarak 41 KH 606 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmayla birlikte minibüste can pazarı yaşanırken TIR yan devrildi.
Minibüstekilerin bazıları içerde sıkışırken bazıları da otoyola savruldu. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Trafik kaza nedeniyle iki yönlü sıkışırken kurtarma ekipleri güçlükle olay yerine gelebildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hangi yaralıya müdahale edeceğini şaşırırken ilk belirlemelere göre kazaya neden olduğu iddia edilen TIR şoförü ve minibüsteki sekiz kişi hayatını kaybetti sekiz kişi de yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Kartal ve Sultanbeyli'deki hastanelere kaldırılırken yaralıların bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi. TIR'ın çarptığı sürücülerden birisi, “Seyir halindeyken karşı şeritten üzerime geldi ben son anda kurtardım arkadaki minibüse çarptı" diye konuştu. Feci kazadan yara almadan kurtulan genç bir kadın ve kucağındaki bebeği de başka bir araca alınarak olay yerinden götürüldü. Feci kazayı duyan yaralıların yakınları olay yerine akın ederken polis vatandaşları güçlükle sakinleştirdi. Sekiz kişinin hayatını kaybettiği sekiz kişinin de yaralandığı feci kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA