• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Telefon Takip Programının Değerlendirme İpuçları
24 Eylül 2018 Pazartesi 19:00

Telefon Takip Programının Değerlendirme İpuçları

Telefon Takip Programının Değerlendirme İpuçları

 

Bir kişiyi takip etmenin gerçeğin dışında da dijital yöntemleri olduğunu biliyoruz. Bunun içinde insanlar telefon takip etme programı seçerken hangisinin daha iyi özelliklere sahip olduğunu ve nasıl takip edilebileceğini araştırmaya çalışıyorlar. Bu makalemizde ise telefon dinleme takibinin nasıl yapacağının yanı sıra aynı zamanda takip programı seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğini de bilmek gerekiyor. Takip programları konusunda pek çok seçeneğiniz olabilir ancak bunlar arasındaki en iyisinin de bazı kriterlere sahip oldukları bilinir. İsterseniz bu kriterlere birlikte bir göz atalım.

Telefon Takıp Programının Değerlendirme İpuçları

Takip programlarının amacının sevdiğinizi, personelinizi veya çoğunuzu takip etmek amacıyla yapılır. Bunun içinde hangisinin iyi olduğunu öğrenebilmek için bir takım ipuçlarına ihtiyacınız olacaktır. Bu ipuçları arasında ilk dikkat çeken ise sistemin teknik özellikleridir. Seçtiğiniz programın mutlaka SMS ve çağrı kayıtlarının kontrol edilmesi gerekiyor. Takip programının amacının yüklü olduğu telefondaki her kontrolü yapmasıdır. Yani cep telefonundaki resimler, sesli mesajlar, videolar, sosyal medya hesaplarının takibi ve canlı konuşmalar. Kısacası cep telefonu üzerinde bulunan her şey hakkında anlık bilgi alabiliyor ve kayıt altında tutabiliyorsunuz.

Bir insanın sizin hakkınızda düşündüklerini öğrenebilmenin en etkili ve kolay yolu onun konuşmalarını dinlemektir. Cihaza yüklenecek olan bu yazılımın sessiz bir şekilde çalışıyor olması aynı zamanda gizliliğini de ön plana çıkarıyor. Bu tür sistemlerin fark edilmesi durumunda sıkıntı yaratacaktır. Bunun için yüklü olduğu cihazda kesinlikle fark edilmemesi gerekiyor.

Cihazın uyumluluğu konusu da önemli bir faktördür. Her türlü işletim sistemine sahip cep telefonunda sorunsuz çalışması gerekiyor. Android ve İOS sistemler bu noktada önemli bir ayrıntı olarak karşımıza çıkıyor. Takip cihazının teknik özelliklerine ek olarak ise fiyatı önemli bir faktör. Yazılıma sahip olmak isteyenlerin teknik sistemlerin yanı sıra aynı zamanda fiyatı da önemsedikleri bilinmektedir. Fiyat ne kadar uygun olursa insanların bu tür sistemlere erişimi de önemli bir konudur. Bu hizmeti ücretsiz olarak verenlerinde olduğunu görebiliyoruz ancak bu kişilere karşı mutlaka dikkatli olmanızı tavsiye ederiz çünkü kişisel bilgilerinizin de alınması gibi bir tehdit durumu ortaya çıkabilecektir.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA