• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Teknosa açılışına büyük ilgi
27 Mart 2010 Cumartesi 09:28

Teknosa açılışına büyük ilgi

Teknosa'nın Konya'da genişlettiği mağazasının açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Teknosa'nın Konya'da genişlettiği mağazasının açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gece saat 22.00'den itibaren mağazanın bulunduğu alışveriş merkezi önünde uzun kuyruklar oluştu.
     Teknosa, tüketicilerden gelen talepler üzerine, Konya Kule Site Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazasını, daha fazla ürün çeşidi, daha kaliteli hizmet ve farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak için yeni bir konseptle genişleterek, 309 metrekareden bin 381 metrekareye çıkardı.
     Konyalı tüketicilerin teknolojiye olan ilgisi ve Teknosa'ya olan talebi doğrultusunda net satış alanı 1000 metrekareden fazla genişleyen ve iki katlı tasarıma kavuşan mağaza da beyaz eşya, cep telefonu, televizyon, bilgisayar, ses ve görüntü sistemleri, küçük ev aletleri, fotoğraf makinesi gibi birçok ürün açılışa özel yüzde 75'e varan indirimlerle satışa sunuldu.
     Teknosa Extra mağazasının yüzde 75'e varan indirimli fiyat avantajlarıyla sabah saat 05.00'te yapılan açılışı için dün gece 22.00'den itibaren alışveriş merkezi önünde çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.
     Havanın soğuk olması nedeniyle vatandaşlara battaniye dağıtıldı, çay ve simit ikram edildi.
     Çocuğuna indirimli diz üstü bilgisayar almak için dün gece saat 22.00'de sıraya girdiğini belirten Mustafa Eken (42), uzun süredir ayakta beklediğini, ancak ürünü aldığında beklediğine değeceğini söyledi.
     Çok sayıda özel güvenlik elemanının görev aldığı açılışta vatandaşlar, izdiham yaşanmaması için bariyerlerle oluşturulan koridorlardan kapıya doğru yönlendirildi. Mağazanın sabah saat 05.00'ten itibaren açılmasının ardından vatandaşlar, gruplar halinde sırayla içeri alındı. İçeri alınan ilk grup, mağaza çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı.
     Mağazaya girerek alışveriş yapanların, indirimli ve stoklarla sınırlı olan ürünlere ilgi gösterdiği gözlendi.
     Açılışa özel avantajlı fiyatlarla satışa sunulan elektronik ürünler arasında en büyük ilgiyi 69,90 liraya satılan cep telefonu, 249 liralık fiyat etiketine sahip dijital kamera ve 99,90 lira fiyatlı 500 GB'lık harici hard disk görürken, notebooklar 949 lira, netbooklar 469 lira ve LCD TV'ler ise 699 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
     Özel sepetlerde tüketiciye sunulan 4,90 liralık USB bellekler kısa sürede tükenirken, 12,90 liralık Dect telefon ve 19,90 liraya satılan MP3 çalar da büyük ilgi gördü. İndirimli birçok ürün mağazanın açılmasından kısa süre sonra tükendi.
     Beyaz eşya da dahil olmak üzere binlerce ürünü tüketicilerin beğenisine sunan Konya Teknosa Extra mağazası, aynı zamanda müşterilere daha üstün hizmet sunabilmek için TeknoAsist hizmeti de verecek.
     Türkiye genelinde 66 ilde 250'ye yakın mağazası bulunan Teknosa, Konya'da toplam 3 mağazayla hizmet veriyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA