• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tekmelenen madenci konuştu: Helalleştik
22 Mayıs 2014 Perşembe 16:29

Tekmelenen madenci konuştu: Helalleştik

Soma'da, Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in tekme attığı Erdal Kocabıyık, hakkında yazılan bir çok iddianın ardından sessizliğini bozdu.
Maden faciası nedeniyle 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma'da, Başbakan'ın konvoyunun geçişi sırasında bir araca tekme atması üzerine Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in saldırısına uğrayan Erdal Kocabıyık Ege Postası'na konuştu.
"ART NİYETİM YOKTU"
Hakkında "eylemi parayla yaptı", "provokatör" ve "Somalı değil" gibi iddialar atılan Kocabıyık, "Ben 10 yıllık madenciyim. Soma'da yaşıyorum. Provokatör değilim. Olayın orta yerinde kaldım. Başbakanımızdan da özür dilerim. Art niyetim yoktu. Dayımın oğlu vefat etmişti. Onun kızgınlığı üzgünlüğü vardı. Geçmişte eylemle olayla alakam hiç olmadı. Olayın ardından emniyete ifademi verdim. Evimden çıkamıyorum. Mahcubum." dedi.
"HELALLEŞTİK"
Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel'in olayın ardından kendisini aradığını ifade eden Kocabıyık, "Yusuf Bey aradı. İletişime geçti. Helallik istedi. Ben de istedim. O da pişman olduğunu söyledi. Kendisini affettim. Helalleştik. O da beni affetti. Ben kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmadım. Olayı kamuoyunda çok yanlış anlattılar. Bana yönelik bir tehdit baskı yok" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA