• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tek düşüncemiz başarılı olmak
08 Temmuz 2011 Cuma 15:15

'Tek düşüncemiz başarılı olmak'

Konyaspor'un hep hedefli bir takım olduğunu ve aynı düşüncenin bu sezonda devam edeceğini belirten teknik direktör Osman Özdemir, geçmişte yaşananları bir kenara bıraktıklarını ve tek düşüncelerinin..
Konyaspor'un hep hedefli bir takım olduğunu ve aynı düşüncenin bu sezonda devam edeceğini belirten teknik direktör Osman Özdemir, geçmişte yaşananları bir kenara bıraktıklarını ve tek düşüncelerinin başarılı olarak yeniden Süper Lig'e çıkmak olduğunu ifade etti.

Kamp çalışmalarını ve yeni sezon hedeflerini anlatan teknik direktör Osman Özdemir, "Sezon başı kampı ligden düşmenin verdiği tramvayı atlatmak için bizim açımızdan büyük bir şans. Davras kampının ilk günlerinde ve ilk etabında kondisyona dayalı çalışmalar yapıyoruz. Tabiki bunun yanında zihinsel alışverişte bizim için çok önemli. Oyuncularda küme düşmenin vermiş olduğu moral bozukluğu tabiki yaşanacaktır. İnşallah biz bunu kısa sürede atlatacağız. Geçen sezonki kadrodan kalan oyuncular var. Hepsi değerli ve lig tecrübesi olan oyuncular. Artı birde Konya şehri bir futbol şehri. Konyaspor'un oynadığı her ligde amacı başarı ve şampiyonluk olmuştur. Bu senede bu böyle olacaktır. Hedefle ilgili hiçbir sapma yok. Kesinlikle bütün amacımız başarılı olarak Süper Lig'e çıkmak. Burada en gerekli olan taraftarlarımızın ve Konya şehrinin bize vereceği destek. Biz sadece bunu istiyoruz. Sahadaki iş bizim işimiz. Dışarıdaki destekte taraftarlarımıza ve Konyaspor'u sevenlere ait olacaktır. Biz kendilerine çok güveniyoruz. Bank Asya 1.Lig gerçeğini ve zorluğunu biliyoruz. Şu anda kendimizi o zor şartlara hazırlıyoruz. İnşallah bizim adımıza iyi ve hayırlı bir sezon geçer diye düşünüyorum" dedi.

"Küme düşen takımın oyuncularını yeni sezona nasıl motive ediyorsunuz?" sorusuna teknik direktör Osman Özdemir, "Allah hepimize bir unutma kabiliyeti vermiş. Mutlaka olan oluyor, ölen ölüyor. Herşey geride kalıyor. Futbol oynandığı sürece her antrenör ve her futbolcu küme düşmeleri ve şampiyonlukları yaşayacak. Ama oraya takılı kalmamak lazım. Futbolun bir eğlence olduğunu düşünmek lazım. Böyle düşünürseniz oynadığınız her ligde zevk alabilirsiniz. Bizim bütün çalışmalarımızda buna yönelik olacak. Yani geriye dönüp bakmıyoruz" cevabını verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA