• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tek düşüncem Konyasporun başarılı olması
09 Ağustos 2010 Pazartesi 16:27

'Tek düşüncem Konyaspor'un başarılı olması'

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve ligin başlamasını beklediklerini ifade eden takımın yeni isimlerinden Veli Acar, mücadeleci, savaşçı ve istenilen oyunlarını sahaya yansıttıkları zaman başarı


Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren oyuncu Veli Acar, “Bir ayı aşkın bir süredir 3 etaplık bir kamp programıyla sıkı bir şekilde çalıştık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimize inanıyorum. Pazartesi günü bizim adımıza önemli bir maça çıkacağız. Bursaspor karşılaşmasından puan ya da puanlarla döneceğimize yürekten inanıyorum. Bursaspor'u Trabzonspor ile oynadıkları Süper Kupa maçında izledik. Aldıkları sonuç itibariyle bizimle oynayacakları maça biraz daha fazla motive olarak çıkacaklarını düşünüyorum. Bizi zor bir maç bekliyor. Puan veya puanlar alabilmek adına orada elimizden geleni yapacağız. Hocamızın istediklerini sahaya yansıtırsak bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

Takımda uyum sorunu yaşanıp yaşanmadığı şeklindeki bir soruya oyuncu Veli Acar, “Geçen seneden takımda sadece 5-6 kişi kaldı. Şu anda 27 kişiden oluşan bir kadroya sahibiz. Benimle birlikte çok sayıda yeni oyuncu takıma katıldı. Böyle durumlarda bir uyum süreci gerekir. Bu uyum sürecini atlatmak o kadar kolay değil. Ancak hocamız bu süreci bir an önce atlatmamız için bizlere programlar uyguluyor. Bizde hocamızın direktifleri doğrultusunda çalışıyoruz. Saha dışındaki arkadaşlığı saha içersine de yansıtabilirsek yeni sezonda taraftarımıza başarılı bir Konyaspor izleteceğimize inanıyorum” cevabını verdi.

“Bireysel olarak benim hiçbir hedefim yok. Ben takıma katkı adına güzel bir şeyler yapabilirsem benim için sevindirici olacaktır” diyen oyuncu Veli Acar, “Onun dışında bir hedefim yok. Futbolumuzla, sporcu kişiliğimizle, tecrübemizle takıma katkıda bulunrmak benim adıma yeterli olacaktır” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA