• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tedavisini kendi evinde yaptı
09 Ocak 2013 Çarşamba 10:24

Tedavisini kendi evinde yaptı

Konyada yılbaşı gecesi bir kişiyi 9 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan, kendisi de 3 yerinden bıçakla yaralanan şahsın yakalanmamak için tedavisini evinde yaptığı ortaya çıktı.
 Konya’da yılbaşı gecesi bir kişiyi 9 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan, kendisi de 3 yerinden bıçakla yaralanan şahsın yakalanmamak için tedavisini evinde yaptığı ortaya çıktı.
Olay, yılbaşı gecesi merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi Abdülmümin Sokak’ta meydana gelmişti. İddiaya göre, sokaktan geçen M.U., üzerine doğru gelen bir kişi tarafından tartışma sonrası 9 yerinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan M.U.’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, güvenlik kamerasına yansıyan bıçaklanma anı görüntülerini inceleyen Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma yaptı. Polis, yapılan çalışmada şüphelinin Ö.Ç. (26) olduğunu belirledi. Şüpheliyi takibe alan polis, bıçaklama olayını gerçekleştirdiği bölgeye yakın bir yerde yakaladı. Yakalanarak gözaltına alınan Ö.Ç., bıçakladığı şahsın kendisine küfür ettiğini ve bu yüzden bıçakladığını, kendisinin de 3 yerinden yaralandığını söyledi. Polise yakalanmamak için kendi yaralarını evde tedavi ettiği öğrenilen şüpheli, “kasten yaralama” suçundan adliyeye sevk edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA