• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TED Konya Kolejinde, Access4 sertifikaları verildi.
23 Mart 2012 Cuma 15:20

TED Konya Kolejinde, Access4 sertifikaları verildi.

TED Konya Kolejinde, Access4 programına katılan öğrencilere, okul çok amaçlı salonunda düzenlenen bir törenle katılım sertifikaları verildi.

 TED Konya Kolejinde, Access–4 programına katılan öğrencilere, okul çok amaçlı salonunda düzenlenen bir törenle katılım sertifikaları verildi.
 Okul çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine, , Amerikan Büyükelçiliği İngiliz Dili Eğitim Ataşesi Mr. George M. Chinnery ve Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi yöneticilerinden Görkem Kumaş, TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Bağrıaçık, Okul Müdürü Erdal Özkara, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.
Amerikan Büyükelçiliği İngiliz Dili Eğitim Ataşesi Mr. George M. Chinnery, törende yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ İngilizce öğrenmenin öğrenciler açısında çok büyük önem taşıdığını ve İngilizce öğrenmenin en iyi yollarından biri de Access programlarına katılmaktır. TED Konya Kolejindeki Access–4 programına katılan öğrencilerimiz Bursa’daki yaz kampına katılabileceklerini ve aynı zamanda Amerika Birleşik Devletlerinde farklı eğitim amaçlı fırsatları değerlendirebileceklerini vurguladı
Mr. Chinnery, ayrıca Amerika Birleşik Devletlerindeki eğitim sistemi ve yaşamı hakkında öğrencilerin bilgi verirken, öğrencilerden gelen sorularını yanıtladı.
Protokol konuşmaların ardından, Amerikan Büyükelçiliği İngiliz Dili Eğitim Ataşesi Mr. George M. Chinnery, TED Genel Merkez yöneticisi Görkem Kumaş, TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Bağrıaçık, öğrencilere Access–4 katılım belgelerini verdiler.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA