• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tatlı Dil Güler Yüz
15 Kasım 2013 Cuma 14:21

Tatlı Dil Güler Yüz

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından, kaymakamlık girişinde oluşturulan Tatlı Dil Güler Yüz masasında işe alınmasıyla gerçek oldu.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde güler yüzüyle bilinen 20 yaşındaki bedensel engelli gencin iş hayali, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından, kaymakamlık girişinde oluşturulan “Tatlı Dil Güler Yüz” masasında işe alınmasıyla gerçek oldu. 

Bir süre önce Seydişehir ilçesindeki gazetelerde ‘En büyük hayali iş bulmak” başlığıyla haber konu olan bedensel engelli Ramazan Işık’ın, bu hayali Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından gerçekleştirildi. Ellerini güçlükle kullanabilen ve bütün işlerini kimseye muhtaç olmadan yapmaya çalışan Ramazan Işık, kaymakamlık girişinde oluşturulan “Tatlı Dil Güler Yüz” masasında çalışmaya başladı. Ramazan Işık, kaymakamlığa gelenleri güler yüzüyle karşılayarak, onlara yardımcı olmaya çalışıyor.
Arkadaşlarının kendisine moral verdiğini ifade eden Ramazan Işık, “Öğretmenlerim ise hayata bağlı kalmam için bana çok yardımcı oldular. Hepsini çok seviyorum” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA