• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Taşkıran: Daha önce Konyaspora gelmek istemiştim
12 Temmuz 2018 Perşembe 15:41

Taşkıran: Daha önce Konyaspor'a gelmek istemiştim

Atiker Konyaspor’un Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı yeni transferlerden kaleci Ertuğrul Taşkıran, daha önce Konyaspor'a gelmek istediğini ancak kulüplerin anlaşamadığını dile getirdi

Resmi imzayı attıktan sonra takımın Bolu Gerede’de devam eden kampına katılan yeni transfer Ertuğrul Taşkıran, “Artık Atiker Konyaspor camiasının başarısı için ter dökeceğim, elimden gelen her şeyi yapacağım. Açıkçası hızlı bir süreç oldu. Hafta sonu bir görüşme yaptık. Ardından son görüşmeler, sağlık kontrolü, imzanın atılması ve şu anda da kamptayım. Benim adıma hızlı gelişen ve çok mutlu olduğum bir süreç tamamlandı” diye konuştu.

DAHA ÖNCE DE GELMEK İSTEMİŞTİM
Dışarıdan bir izleyici ve futbolcu olarak takip ettiği ve beğendiği Konyaspor camiasının içerisine girdiğinde büyüklüğünü bir kez daha anladığını da sözlerine ekleyen Taşkıran, “Yaklaşık 3-4 sezon önce Sivasspor’a gitmeden önce ciddi şekilde görüşmelerimiz olmuştu. Hafta o dönemde şu anki İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy As başkandı ve kendisiyle görüşmeler yapmıştık. Ben gelmeyi çok istediğimi söylemiştim. Ama o günün şartlarında Fenerbahçe Kulübümle anlaşamamışlardı. Kısmet bugüneymiş. Dediğim gibi hızlı bir süreç oldu. Teklif geldiğinde de ben çok mutlu oldum. Çünkü Atiker Konyaspor camiasının içeride oynayan arkadaşlarımız da var ama dışarıdan bir izleyici ve futbolcu olarak ne kadar büyük olduğunun farkındaydım. Bu camianın parçası olacağımı anladım ve bunun bana ilk hissettirildiği andan itibaren de çok mutlu oldum.  Buradayım ve dediğim gibi mutluyum” görüşlerine yer verdi.

REKABET BAŞARIYI GETİRECEK
Kaleci Ertuğrul Taşkıran, Serkan Kırıntılı’nın başarılı bir sezonu geride bıraktığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Rekabet tabii ki de başarıyı getirecek. Serkan baktığımızda geçen sezon gayet iyi bir sezon geçirdi ve milli takımda oynuyor. Bende takımıma faydalı olabilmek ve forma mücadelesi için elimden geleni yapacağım. Öncesinde zaten bizim Fenerbahçe’den gelen bir arkadaşlığımız vardı. Bu rekabet takıma kesinlikle katkı sağlayacak. Hem performans hem de ortam anlamında. Zaten de güzel bir birliktelik var. Bende faydalı olabilmek için, bu mücadelede yer alabilmek için elimden geleni sarf edeceğim.”

BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM
Türkiye’nin en etkili taraftarlarından birine sahip olduklarını belirten deneyimli eldiven “Sağ olsunlar bana sosyal medyadan çok fazla destek mesajı da attılar. Cevap verdiklerim veremediklerim oldu. Kendilerine buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi biliyordum. Ama bunu beni ilk andan itibaren benimsediklerini hissettirerek göstermeleri beni ayrıca mutlu etti. Bu transfer süreci ile ilgili olarak da Başkanımız, yöneticilerimiz, hocalarımız hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü bana güvendiklerini bana hissettirdiler. Benim içinde yeni bir başlangıç oldu. Özellikle İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy’a teşekkür etmek istiyorum. Geçmişten gelen bir diyaloğumuz vardı. Onun neticesinde çok sıcak ve samimi bir karşılama oldu. Transfer süreci de çok hızlı bir şekilde ilerledi. Yeni bir sayfa, güzel bir başlangıç inşallah başarılarla dolu olur” şeklinde görüş belirtti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA