• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Taşçı, doktorlarını ziyaret etti
06 Ocak 2011 Perşembe 10:44

Taşçı, doktorlarını ziyaret etti

Yaklaşık 1 ay önce bıçaklı saldırıya uğrayan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, hayati tehlikeyi atlatmasında önemli rol oynayan Beyşehir Devlet Hastanesi doktorlarına teşekkür etti.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce bıçaklı saldırıya uğrayan Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, hayati tehlikeyi atlatmasında önemli rol oynayan Beyşehir Devlet Hastanesi doktorlarına teşekkür etti.
Halen istirahatte olan Taşcı, Beyşehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Başhekim Op.Dr. Ali Çelik'i makamında ziyaret eden Taşcı burada kendisine ilk müdahalede bulunan genel cerrahi uzmanı Op.Dr. Ali Ceran, Opr.Dr. Hilmi Güngör, diğer doktor ve hastane idarecilerine teşekkür etti.

Hastane yönetimi ve ameliyatı gerçekleştiren Beyşehir Devlet Hastanesinin Genel Cerrah uzmanları Ali Ceran ve Hilmi Güngör'ün risk alarak kendisini hayata döndürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Taşcı, “Öncelikle ortaya koyduğunuz bu üstün başarıdan dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum. Beyşehir Belediye Başkanı sıfatı ile de hastanemizle gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Burada bana yapılan doğru ve akılcı müdahaleyi Konya'da tedavi gördüğüm süreç içerisinde Sayın Valimiz Aydın Nezih Doğan'ın da bulunduğu ortamda çok kez konuştuk. Beyşehir Devlet Hastanemiz hem hekim kadrosu ile hem yönetim anlayışı ile hem de ameliyathanedeki kadromuzla bu operasyonda çok büyük bir başarı elde etti. Bu kadar kaliteli hekim kadrosunu Beyşehir'den bırakmayacağız” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA