• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarkandan down sendromlulara özel ilgi
30 Temmuz 2011 Cumartesi 12:27

Tarkan'dan down sendromlulara özel ilgi

Bir içecek firmasının düzenlediği festival konserleri kapsamında Konya'ya gelen Tarkan, konser öncesi down sendromlu çocuklarla biraraya geldi.
Konser öncesi, kulisinde, Özel Gökçem İletişim Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören down sendromlu çocukları ağırlayan Tarkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerine iletilen talep doğrultusunda down sendromlu çocuklarla görüşme isteğini seve seve kabul ettiğini belirtti.

Down sendromlu çocukların çok özel insanlar olduğunu vurgulayan Tarkan, ''Çocukların benimle görüşmek istemeleri ve bana hediyeler vermesi beni çok duygulandırdı'' dedi.

Çocuklardan Gökhan Devecioğlu ve Lütfü Özbayram'ın verdiği ve üzerinde Mevlana'nın ''Hatasız dost arayan dostsuz kalır'' ifadelerinin yer aldığı hediyenin çok anlamlı olduğunu anlatan Tarkan, ziyaretin konser öncesi kendisine çok iyi geldiğini söyledi.

Özel Gökçem Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Uğur Devecioğlu ise çocukların eğitimlerinin başarılı bir şekilde yürümesi için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu, Tarkan'ın Konya'ya geleceğini duyduklarını ve ziyaret için girişimlerde bulunduklarını anlattı.

Tarkan'dan görüşme konusunda olumlu yanıt almalarının kendilerini çok sevindirdiğini ifade eden Devecioğlu, çocukların sevdikleri sanatçıyı yanlarında görmeleri durumunda farklı bir gelişme gösterdiklerini vurguladı.

Devecioğlu, çocuklarla ünlü bir sanatçının özel olarak ilgilenmesinin çocuklara verilen değerin göstergesi olduğunu, her yıl bir sanatçıyı çocuklarla buluşturduklarını dile getirdi.

Tarkan'ın kendilerine vakit ayırmasının ve destek vermesinin çok önemli olduğunu belirten Devecioğlu, kendilerine bu imkanı sağlayan Tarkan'a ve menajerlerine teşekkür etti. 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA