• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarım sektörünün kalbi Konyada atacak
21 Şubat 2011 Pazartesi 12:00

Tarım sektörünün kalbi Konya'da atacak

Konya 9. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (KONYA TARIM 2011), 16-20 Mart 2011 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek.
     Konya 9. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı (KONYA TARIM 2011), 16-20 Mart 2011 tarihleri arasında KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek.
     TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, milli gelire ve istihdama katkı sağlayan, sanayi sektörünün ham madde ihtiyacına cevap veren ve sanayiye sermaye aktararak ihracata doğrudan ve dolaylı olarak katkıda bulunan tarım sektörüne yönelik fuarın 5 gün boyunca yurt içi ve yurt dışından binlerce ziyaretçiyi Konya'da buluşturacağı bildirildi.
     Açıklamada, 9 ayrı salonda toplam 60 bin metrekarelik alanda hazırlanacak fuarın, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sektörün görkemli buluşmasına ev sahipliği yapacağı vurgulandı.
     Önceki yıllardan farklı olarak fuara, ABD, Almanya, Hollanda, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden de katılımların olacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     ''Söz konusu katılımların Konya'nın yurt dışındaki tanıtımına, turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacağı inancındayız. Suriye, İran, Urugay, Macaristan, Romanya, ABD, İtalya, İspanya, Hollanda, Almanya, Avusturya'dan ziyaretçiler gelecek. Yaklaşık 70 farklı ilden çiftçilerimiz de TÜYAP heyet organizasyonlarıyla fuara getirilecek. Fuarımızın yurt içi ve yurt dışı tanıtım ve pazarlama faaliyetleri devam etmektedir.''
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA