• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarım fuarı yüzleri güldürdü
26 Mart 2009 Perşembe 11:30

Tarım fuarı yüzleri güldürdü

Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) üyesi firmalar Tarım Fuarına yoğun katılım gösterdi.
Aktif İşadamları ve Sanayiciler Derneği (AKTİSAD) üyesi firmalar Tarım Fuarı’na yoğun katılım gösterdi. TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş tarafından organize edilen Konya 7. Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na AKTİSAD üyesi sekiz firma katıldı. Yaklaşık 130 bin kişinin ziyaret ettiği fuarı başta İran olmak üzere, Suriye, Gürcistan, Azerbaycan, Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar, Kafkasya ve Ortadoğu ülkelerinden yoğun katılım oldu.
 
AKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akın tarım fuarının Konya’ya büyük katkısı olduğunu belirterek, “Tarım sektörünün öncü illerinden olan Konya’da yapılan tarım fuarı her geçen yıl büyük bir potansiyelle gelişme gösteriyor. Konya’da tarım sektöründe imalat ve satış yapan bütün üye firmalarımızı bu fuarda yer almaları için teşvik ediyoruz. Konya tarımının modernleşmesi, ülke tarımının kalkınması için bu alandaki fuar organizasyonları büyük önem taşıyor” dedi.
 
KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde dört ayrı salonda 25 bin metrekare kapalı alanda gerçekleştirilen ve 4 gün boyunca büyük ilgi gören fuar, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği ve Konya Tarım İl Müdürlüğü işbirliği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Tarım Kredi Kooperatifleri Konya Bölge Müdürlüğü, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Ziraat Bankası, Konya İl Özel İdare, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Türk Tohumcular Birliği ve KOSGEB desteği ile gerçekleşti.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA