• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tarihi Meram Köprüsünde Ramazan Akşamları
11 Ağustos 2012 Cumartesi 14:14

Tarihi Meram Köprüsü'nde Ramazan Akşamları

Meram Belediyesi tarafından tarihi Meram Köprüsü'nde düzenlenen Ramazan Akşamları etkinliklerinin dün akşamki konuğu sevilen sanatçı Mustafa Demirci'ydi.
Ramazan boyunca Cuma ve Cumartesi akşamları Teravih Namazı sonrası düzenlenen "Meram'da Ramazan Akşamları" etkinliklerinde birbirinden değerli sanatçılar sahne almaya devam ediyor. 
Sevilen sanatçı Mustafa Demirci'nin verdiği konsere Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Dr. Mehmet Oğuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konsere "Şehri Ramazan Elveda" adlı eseriyle başlayan sevilen sanatçı; "Meramımızın böylesine güzel bir mekanında bizi sizlerle buluşturduğu için Rabbimize hamd olsun. Bu buluşmaya vesile olan Meram Belediyemize ve onun değerli başkanına da şahsım ve sazende dostlarım adına teşekkür ederim" dedi.
Sevilen eserlerini seslendiren Mustafa Demirci, konserini "Sultanım" adlı eseriyle sona erdirdi. Programın sonunda Demirci'ye, günün anısına hediye veren Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Cuma ve Cumartesi akşamları düzenlediğimiz Meram'da Ramazan Akşamları etkinliklerimiz önümüzdeki hafta Eşref Ziya Terzi ve Uğur Işılak'ın vereceği konserlerle sona erecek. Salı günü idrak edeceğimiz Kadir Gecesi'nin, tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim. İnşallah Ramazan Bayramı'na da sağlık ve afiyet içinde ulaşmayı Yüce Allah nasip etsin. Dünyanın farklı bölgelerinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimize de dualarınızı eksik etmeyin. Dünyanın neresinde bir zulüm yaşansa hükümetimiz hemen ülkemizin yardım elini oraya ulaştırıyor. Birkaç gün önce de Başbakanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ve Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Arakan'a gittiler." diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA