• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Taraftarın katil zanlısı Kırşehirde yakalandı
14 Mayıs 2013 Salı 10:23

Taraftarın katil zanlısı Kırşehir'de yakalandı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından evine dönerken bıçaklanarak öldürülen sarı-lacivertli genç taraftarın katil zanlısı yakalandı

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından evine dönen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayeti işlediği öne sürülen Yusuf O'yu (20) Kırşehir'in Mucur ilçesinde yakaladı. Şüphelinin memleketi Bingöl'e gitmek isterken yakalandığı belirtildi.
Zanlı, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğünden gelen ekibe teslim edilerek İstanbul'a gönderildi.Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğünde gazetecilere açıklama yapan İstanbulEmniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın cinayet zanlısının yakalanması için polisin yoğun şekilde çalıştığını söyledi.
Güvenlik kamerası görüntülerinden şahsın nerelerde olabileceğini tespit ettiklerini ifade eden Çapkın, şunları kaydetti:
"O fotoğrafı sokak sokak gezdirerek sorduk. Ve arkadaşlarımız sonunda tespit etti. O kişinin şehirden çıktığını ve Bingöl'e doğru gitmekte olduğunu tespit ettik. Şüpheli Mucur'da bu gece yakalandı ve İstanbul'a getirilecek. O da 20 yaşında, 3 sabıkası olan birisi. Bizim için zor bir cinayetti. Arkadaşlarımız büyük gayret sarf ettiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum."
Çapkın, Yıldırım'ın ailesine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek, "Üzücü bir olaydı. Yakalanması bizi bir nebze de olsa rahatlattı diyebiliriz" diye konuştu.
Hüseyin Çapkın, maktul Yıldırım ile şüphelinin birbirini tanımadığını, cinayetin takım rekabeti nedeniyle işlendiğini de sözlerine ekledi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA